Mivel védekeztek betörés ellen?
Nàlam peldaul csak riaszto vam ami be van kotve tavfelugyelethez.
Kivancsi lennek tobb otletre,mit lehet tenni a betorok ellen.
Jó környékre költözés, biztonsági ajtó.
Ezeket tettem én hozzá.
A házban van kamerarendszer, de ez már költözés előtt is volt
A nyolcadikon lakom. Egy plusz ajtón be kell jönnie annak, aki hozzánk akar betörni, és a szomszéd lakás bejárati ajtaja közelebb van.
Nem találtam erre vonatkozó statisztikát, de az összes ismerősöm, akihez betörtek, földszinten, vagy az elsőn lakott.
Emellett az ajtó baromi hangosan nyílik, még ha a lakótársam zörög a kulccsal, azt is meghallom és felébredek, nem hogy arra, hogy valaki felfeszít két ajtót. És úgy vagyok vele, hogy mégis csak én vagyok otthon, én tudok kimenni vaksötétben kakikálni hajnalban, vaksötétben megmosni a kezem, meg vaksötétben felrakni a kotyogóst és kivenni a kajám a hűtőből (valamiért nem vagyok képes hajnalban villanyt kapcsolni), szóval valószínűleg megtalálnám a késtartóban a szakácskést, mire a betörő egyáltalán eljutna oda, hogy felfeszítse a belső ajtót.
Ajtón egy tábla:
"Ne fáradj! Nincs bent érték!" felirattal.
5.
A leengedett redőny egy jel a rosszarcoknak, hogy nincs otthon senki.
Szomszéd nénivel.
Pár hónapja felhívott, hogy most látott egy gyanús alakot amint bement hozzám.
Én voltam az, van egy új kabátom.
Van egy időzítőm ami időnként fel-le kapcsolja a lámpát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!