Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mivel védekeztek betörés ellen?

Mivel védekeztek betörés ellen?

Figyelt kérdés

Nàlam peldaul csak riaszto vam ami be van kotve tavfelugyelethez.

Kivancsi lennek tobb otletre,mit lehet tenni a betorok ellen.

2023. jan. 28. 09:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
93%
Kutyával. Kinti és ugat.
2023. jan. 28. 09:42
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Tegyél ki kamerát. Az már eleve elrettentő erő.
2023. jan. 28. 09:46
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Lent alszok. A bejárati ajtótól ob 1 méterre.
2023. jan. 28. 09:56
 4/18 anonim ***** válasza:
13%

2 ajtó kell, mire bejutnak hozzám. Ha az elsőn valaki be tud jutni, akkor ha véletlen alszom is, felébredek. Harcművész vagy, és van az ágyam és az ajtó közt egy kis komód, aminek a legfelső fiokjában kizárólag önvédelemre legalkalmasabb otthoni eszközeimet tartom. Jelenleg csak 4 dolog van benne, de amig egyedül élek, nem hiszek, hogy szeretnék még. Igy is van kis kloffoló, nagy és kis kés, és egy nem tudom micsoda, valami régen használt cumó lehet, de lényegében egy kis fogóka, és egy 10 centi körüli fém rúd..szerűség. Természetesen úgy vannak elhelyezve, hogy kézre álljanak, ne mozogjanak a fiók nyitásánál( amennyire lehet).

Szóval...

Nagyon kevés ember van, akihez kevésbé szerencsés betörni mint hozzám.

2#, Amig ennyi tudatosságod sincs a fizikai létről, és azt hiszed egy falevél meg véd egy falka oroszlántól, addig esélyed sincs negyedik dimenzióba jutni.

Ez a naivitás ön és közveszélyes.

2023. jan. 28. 10:10
 5/18 anonim ***** válasza:
82%

Van riasztó, távfelügyelettel.

Építettem ki kamerarendszert, vandálbiztos, 4k-ban rögzít 2 hétig, telóról is elérem.

Az aluminium redőnyök felemelés gátlósak.

A szomszédokkal jóban vagyok, figyelnek, és szólnak ha vmi gyanús.

Udvarban nem hagyok semmit, és ha nincs otthon senki, a redőny mindig le van húzva, riasztó élesítve.

+ figyelek apróságokra, nem akkor nyitogatom a garázst, vagy szellőztetem amikor az utcán mászkálnak, és belátnak, nem dobom ki az új TV dobozát, hanem inkább elêgetem, vagy darabokba vágva megy a szelektívbe, nem akarom felhívni a figyelmet az értékekre.

2023. jan. 28. 10:13
 6/18 anonim ***** válasza:
95%

Van kutya, de nem bio riasztónak használjuk. Igaz kinti, mert nagytestű, de ma már kb fél perc hatástalanítani egy kutyát. Éppen ezért éjszakára a hátsó kertben van.

Kamera van több helyen is a házon meg házon belül, emellett van riasztó ami a távfelügyeletre szól. Plusz mozgásérzékelős reflektorok.

Azt hiszem ez a maximum amit megtehetünk.

Illetve baromi jó a lakóközösség az utcában, ha elmegyünk 1 hétre pl, akkor szólunk egymásnak és néha ránézünk a másik házára.

2023. jan. 28. 10:40
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
Csóró vagyok, nincs mit elvegyenek 🤷‍♂️
2023. jan. 28. 11:41
 8/18 anonim ***** válasza:
70%
Pitbú gutyákkal meg bézbóz ütővel.
2023. jan. 28. 12:08
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Különösebben semmivel. Van egy relatív bika bejárati ajtóm, azon nem jönnek be egyszerűen. Amúgy meg panel, alapból több ajtón kell keresztül jönni és tuti találkozik valakivel útközben.
2023. jan. 28. 12:28
 10/18 anonim ***** válasza:
86%
Mindig otthon hagyjuk a gyereket mint a reszkessetek betörőkben!
2023. jan. 28. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!