Pécsről érdemes elköltözni, ha semmi se köt ide és amúgy sincs olyan aspektusa ami megérné nekem?
Legszívesebben Budapestre mennék, de ott annyira drága az élet, hogy ott 350 ezres fizetésből is kb. alacsonyabb színvonalon lehet megélni, mint itt 250-ből, márpedig többet biztosan nem fogok keresni elsőre.
Az a baj, hogy maradnom sincs miért... nincsenek ismerkedési lehetőségek,a baràti társaságom elment innen, miután végeztek az egyetemen. Márpedig zavar, hogy kb. Lehetetlen párt találnom magamnak, Bp-n talán több hozzám hasonló fiatal van.
Esetleg nem Bp-re menj a belvárosba, ha nem kicsit kijenbb tőle.
Ha szobát berelsz akkor olcsóbban ki jössz Bp.
Költözhetsz más megyei jogú városba is, ott is ki probalhatod milyen? Aztán ha három helyből egyik sem tetszik akkor irány BP.
Tanulj ki valami olyat amivel több pénzt tudsz keresni.
#3 Van akinek be jön Pécs mint a tesódnak is, meg a szüleidnek.
Nekem is van ott ismerősöm aki oda jár egyetemre, tetszik neki az egész hely, kb mindent is ott tervez.
Én nem költöznék országon belül sehova.
Mi értelme van? Többet keresel de sokkal többet is költesz. Mindenki Pestre vágyik, nem is értem.
Ha mennék valahová akkor külföldre ott legalább maradna valami a fizetésemből.
Ha otthon nem tudsz ismerkedni akkor Pesttől se várj csodát. Miért lenne lehetetlen egy 150 ezres városban es vonzáskörzetében párt találni?
Itt veled lesz a baj nem a helyszínnel.
Én mindig is támogattam a komfort zónából való kilépést. Szerintem vágj bele, de a barátok a kor miatt is hanyagolhatnak. Az én ismerőseimnek is családja van már.
Pesten lakom mégis sokszor unatkozom.
Ez az intellektusra való igényemen nem változtat. Pécsen ez a középosztály tipikus fizetése. Emiatt akarok elköltözni, mert emelni se nagyon fognak rajta.
A barátok valóban a saját magánéletük miatt hanyagolnak. De még mindig szeretem őket, csak nagyon ritkán tudunk beszélni, és nincs már társaságom. Én nem is vágyom már óriási baráti körre, csak olyan programokra, amit felnőtt emberek között lehet csinálni, nem pedig csak iszogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!