Mit jelent az a mondtad, hogy kiveheted a gyereket Borsodból, de Borsodot nem veheted ki a gyerekből? Ezt kire/mire mondják? És mit jelenhet, hogy benne van a Borsod?
Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 11:57
21/25 A kérdező kommentje:
15-ös itt a középmezőnyöd: "A vándorlási folyamatok legnagyobb nyertesének Pest vármegye számított, míg Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye népességmegtartó ereje volt a leggyengébb." Erről ennyit. :D
2023. febr. 16. 12:01
23/25 anonim válasza:
Én szemszögemből az jön le hogy ha magyar ként nőlsz föl borsodban egész életedben kissebségi komplexusod lesz. Mert a többség folyamatosan szekált, megvert megalázott...
24/25 anonim válasza:
Egy példa vagyok erre. Amint tehettem, elköltöztem, mert nem akartam a leszakadó zsákfalumban élni, normális oktatást akartam, amivel majd tovább tanulhatok, jó szakmám lesz... Szerencsére támogató szüleim vannak, az ő segítségükkel összejött. Végül Budapesten találtam meg az otthonom, és senki meg nem mondaná rólam, hogy nem pl. a Rókus kórházban láttam meg a napvilágot, és nem Zuglóban, vagy Terézvárosban nőttem fel. De amint bekóstol a KöKi-n vagy a Blahán vagy az Örsön egy szakadék koszlidérc, előjön belőlem a borsodi, és olyan mívesen küldöm el oda, ahová való, hogy a Sátán a 11. ujját is megnyalja a Pokolban ezt látva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!