Hogyan oldanátok meg ezt a helyzetet?
Vagyok én, három gyerekét egyedül nevelő anya a fővárosban. Vannak barátaim helyben, vidéken a család és rokonaim, a gyerekek apja külföldön. Lényegében a mindennapokban nincs segítségem, van munkám sok házimunkám. Szerintem éretlen személyiség vagyok, igazi felnőtt identitás hát..nem minden kézségem olyan jó mint másoknak.
Egy két szobás lakásban élünk. Ez kicsi, zsúfolt. Vagy ezt kellene A: felújítanom, legalább a konyhát, mosogatógép stb.. és sok felesleges cucctól megválni, a lakásból a legtöbbet kihozni. Időnként takarítónő segítségét igénybe venni
B: Vagy a mi lakásunkat kiadni és bérelni egy nagyobbat. Sokáig ez utóbbit terveztem. De most ahogy nézem a mindennapjaimat egyszerűen nincs bennem annyi erő, hogy ezt fizikailag véghezvigyem. Úgy érzem nem tudom megoldani. Úgy értem sok sok tennivalóval jár a költözés a lakáskiadás és nekem a mindennapok is full-on vannak tennivalóval. Várom a tanácsaitokat. A- vagy B út, vagy valami jobb ötlet, vagy bármi más ami jó megoldás lehet.
A menza egyáltalán nem olcsóbb mintha főzöl,ráadásul car is,és kevés is.
Amúgy meg lomtalanítás,kis rendezkedés.
És igen, emeljék fel a kölkök a kis popójukat,ideje
hogy ők is segítsenek neked,már nem kicsik hozzá.
A gyerekeim azt mondják, befizethetem a menzát ha engem megnyugtat.. de sajnos kidobott pénz.. mert nincs idejük ebédelni az iskolába és nem is jó a menza. Alig pár gyerek menzás az osztályaikban.
Közben meg azért éhesek.. szóval ez van..
A lomtalanítás rengeteget jelentene, annyi felesleges holmit tárolunk, még gyerekkori játékok, mesekönyvek, dvd-k. Autóm nincs, nem vezetek még ezért is, meg időhiány miatt is csak apránként megy.
17.-eshez írom. Ez nem volt kérdés, az albérlet amit kiadnának nekünk, igen 3 gyerekkel, már adott. És igen, kiadnák nekünk. Egyébként már nem kicsi gyerekekről van szó, 15-19 között.
18.-as nem kamuznak. Amíg általános iskolások voltak, még menzásak voltak- ott többször is előfordult! hogy szóltak a tanárok hogy ezt vagy azt ne egyék meg az ételből mert romlott volt! Középiskolában valóban a leghosszabb szünetük 20 perc- minden évfolyamnak ugyanakkor van ez, mégis mikor lenne az ebédidő? Az nincs beépítve. Munkatársaim, barátaim gyerekei sem menzásak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!