Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Panelban lakókat nem idegesíti...

Panelban lakókat nem idegesíti hogy nem tudnak kiülni a kertbe?

Figyelt kérdés

Nem tudnak csak úgy kiulni hanem fel kell oltozni es az utcan leulni egy padra ahol mindnrki bamul.

Nincs egy sajat tered ahol a kutyaval labdazol,hanem a kozos zoldfeluleten kell osztozni

Napozni se tudtok kiulni mint most a joidoben

2023. jan. 7. 14:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem, eleg nagy az erkelyem. (Kanape, asztal, napozoagy, huto) Kutyat nem tartok panelban, foleg hogy ra se ernek eleget foglalkozni vele... Ugyanugy ahogy a kertet apolni se
2023. jan. 7. 20:13
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
#20 Most nem azért, de a 18-as által felrakottak elég jó kilátások. Én láttam olyan panelokat, amik bár nem voltak őrült jó helyen, tipikus "proli" környék, de hát a kilátás a Budai hegyekre volt, ha lett volna rá 30 millióm akkor rohantam volna megvenni :D
2023. jan. 7. 21:41
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

#20 Azt hozzátenném, hány családi háznál van értékelhető kiülő, fű-fa-virág, vagy tavacska?

Mert rengeteg olyat látok ahol vagy csak simán kis lyuk a telek és gyakorlatilag egy "kertes-panel" van a birtokodban. Legtöbb helyen azt látom, hogy minimálisan van hasznosítva, kis virágoskert ami a panelos nénik megfelelője, meg tele van kacattal, lommal és örül, hogy be tud állni a kocsival.

Persze szép és jó egy kert, kiülő, megértem azt akinek ez kell. Meg azt is akinek ez nem kell.

2023. jan. 7. 21:47
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Kint vannak a bogarak meg a Nap, nem üldögélnék ott.
2023. jan. 8. 05:31
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Családi házban nőttem fel.

Most panelban lakom.

Vidéki panelban úgyhogy van saját padunk, a társasház előtt kert stb.

Igazából jobb így, mert napozni kimegyek a strandra ha nagyon akarok, az idősek gondozzák a kis udvarterületet akik nyugdíjasok, így egész nap itthon vannak és legalább nem unatkoznak.

Ha hazaérek munkából nem kell nekiállnom kertet és udvart takarítani, gondozni stb.

Igaziból ez tökéletes mert viszonylag nyugodt helyen van, a levegő is jó de mégse egy nagy kertes ház.

Nagykörúti vagy hősök terén lévő panelban nyilván nem laknék

2023. jan. 8. 10:46
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
25: szerencsére se a nagykörúton se a Hősök terén nincs egy panel se :-)
2023. jan. 8. 10:48
 27/32 anonim ***** válasza:
72%

26.

hősök tere mellet vannak lakások

2023. jan. 8. 10:54
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
27: de nem panel.
2023. jan. 8. 10:55
 29/32 anonim ***** válasza:
72%
Engem zavar, jó lenne egy kis udvar. Viszont nem akarok a varoson kívüli falvakba költözni, es ott is meg kell gpndolni milyen házat néznék. Sokszor rossz állapotút árulnak elég drágan, rossz az elrendezés. Vagy majdnem ugyanúgy a s.ggembe van a szomszéd mint a lakásban. Gyerekkoromban olyan városrészben laktumk ahol a szomszéd malacokat tartott, el lehet képzelni mennyit üldögéltünk kinnt, amikor átjött a szag meg leptek a legyek. Szóval a lakás kényelmét csak nagyon körültekintően cserélném el ( ha lenne rá pénzem)
2023. jan. 8. 14:28
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Kertes házban nőttem fel, ott sem nagyon üldögéltem soha a kertben. Ha pihenek, akkor vagy a telót nyomkodom, vagy olvasok, vagy gépezek. Mindegyiket jobb bent a kanapén csinálni.

Kutyám nincs, macskám van.

Nem napozok, mert károsítja a bőrt. Strandon is igyekszem árnyékban lenni.

2023. jan. 8. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!