Panelban lakókat nem idegesíti hogy nem tudnak kiülni a kertbe?
Figyelt kérdés
Nem tudnak csak úgy kiulni hanem fel kell oltozni es az utcan leulni egy padra ahol mindnrki bamul.
Nincs egy sajat tered ahol a kutyaval labdazol,hanem a kozos zoldfeluleten kell osztozni
Napozni se tudtok kiulni mint most a joidoben
2023. jan. 7. 14:09
1/32 anonim válasza:
Amihez nem szoktak hozzá az nem hiányzik.
2/32 anonim válasza:
Panelben azért élnek az emberek mert saját lakás gondolata erősebb mint kiülni a kertbe.
Aki pedig bérel, az adott helyen szeretne élni és ez, meg az ár szintén fontosabb tényező mint a kertben ücsörögni.
Minek is ha ott a park ha szabadon szeretnék üldögélni
3/32 anonim válasza:
Nem szeretek üldögélni a szabadban, így nem hiányzik. Gyerekkel úgyis el kell menni a játszótérre meg mindenfele sétálni, újakat látni. Házi állat nincs és nem is lesz.
4/32 anonim válasza:
Családi házban nőttem fel. Egy kezemen meg tudom, hányszor üldögéltünk az udvaron. Évi kb 3-szor. Azt megtehetem az erkélyen is. Akkoriban is inkább az utcán bandáztam, a városban csavarogtam. Most társasházi lakásban lakok és nem különösebben hiányzik.
5/32 anonim válasza:
Férj családi házban nőtt fel. Nem nagyon ért rá a sok kerti munka miatt kint ücsörögni. Vannak parkok, ha valaki a zöldben akar lenni. Én még az erkélyre sem ülök ki, nem hiányzik.
6/32 anonim válasza:
nekem hiányzik, sajnos az erkély kicsi ahhoz, hogy oda kiüljek
7/32 anonim válasza:
A fűnyírás és a hólapátolás sem hiányzik nekem.
8/32 anonim válasza:
23 éves koromig falun éltem, szerinted hányszor ültem ki a kertbe? Hát kb. kétszer.
9/32 anonim válasza:
Nem idegesít. De pl ezért (sem) vettem még kutyát. Kertes házból vidékről költöztem panelba. Teljesen jól elvagyok. Majd ha lesz lehetőségem, építek házat, hogy legyen saját kertem meg kutyám. Addig jól elvagyok itt.
10/32 anonim válasza:
Családi házban nőttem fel, nekem hiányzik nagyon a kert, és idegesít, hogy csak beltéren van egy privát terem. Viszont szeretek lakásban lakni, és nem szeretnék sose házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!