Mit lehet ezzel tenni? Bolond a szomszéd. Több lent.
Van egy bolond szomszédunk aki azon problémázik h mi mit építünk a saját területünkre. Mivel nekünk nem tetszik az a kerítés amit ő épített ezért úgy döntöttünk a párommal h az ő kerítésétől kb 30cm re (a mi területünkre)építünk egy másik kerítést ami nem olyan ronda. El is kezdődtek a munkálatok egy cm-vel se lógunk át az ő területére az építkezés során. Mégis kiakadt h mit képzelünk h a saját területünkre azt építünk amit akarunk.
Amúgy voltak már vele gondok korábban is. Ahogy ordít a férjével nap mint nap h takarodj kutya stb az vmi bortány.
Velünk is ordibál folyamatosan h a kerítést hogy képzeljük stb.
Mit lehet ezzel tenni?
Van valami joga h ebbe beleszóljon?
Mondjuk egy dupla kerítés tényleg elég fura lenne, én sem örülnék neki, de nem tenném szóvá mert azt teszel a telkeden amit akarsz.
lehetne inkább szép tujákat ültetni végig a kerítés mentén, így el is takarod, több magánéletének lesz.
Tégy fel neki kérdéseket. Miért zavarja a ti kerítésetek, talán megbízhatóbbnak tűnik az övénél? Ha az ő telkét nem árnyékolja, mi kára származik a tiétekétől? Ha csúnyának találja a tiéteket, mi volna számára elfogadható színvonal? Miért fáj neki, ha a saját telken saját erőből építkeztek?
Mindezt higgadtan, a választ meghallgatva, türelmesen tegyétek. Ha értelmesen válaszol, talán megegyezhettek, ha továbbra is hőbörög, küldjétek a jegyzőhöz, kérjen birtokvédelmet ellenetek. Majd ott is jól kiröhögik, ha sokat pampog, ki is vágják.
Az a baj ha a tuja nem mutat jól a kertbe. Gondolkuztunk azon is.
Próbáltam vele értelmesen beszélni devele nem lehet. Mert mindig ordított mint egy állat. Olyanokat h takarodjatok a p*csába tünés az van amit ÉN akarok stb.
Egyszer át is hívott h megbeszéljük az lett a vége h nem engedett ki. Én álltam a kapuba(miután jól összevesztünk) és elkezdett nagyon hangosan óbégatni h segítség meg akar ütni. Pedig 10 méterre álltam tőle és nem akartam megütni. Csak kitalálta az egészet.
Ilyen a többi szomszéddal is. Az eggyiknek a kutyáját meg is dobta kővel. Amikor a második követ dobta szerencsétlen kutyához véletlen a (másik)szomszédunk autóját találta el. Látszott is a kocsin egy kicsit.
Az egész utcával ilyen. Ö az utca réme.
Neki egy rohadt csúnya betonkerítése van. Szürke és potyog le róla a sok betondarab és kb 80cm magas. Nem akarjuk nézni ahogy az udvaron veri a férjét. Meg nem akarom h a nyula a mi kertünkbe legyen. Ő nem hajlandó magasítani a kerítést ezért döntöttünk így h hivatalosan a mi telkünkre építünk egy szép barna odaillő fakerítést.
Nem lehet vele mit kezdeni. Azt mondja h fel fog minket jelenteni h mit képzelünk magunkról h ezt meg merjük lépni h kerítést építünk a SAJÁT telkünkön.
Hajrá! Jeelentsen fel nyugodtan! Majd jól kiröhögik.
Valószínűleg az a baja, hogy így már nem tud átlátni hozzátok.
A két kerítés közötti rész hogy lesz karbantartva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!