Bolond szomszéd ellen mit lehet tenni?
Nagyon nem tudsz mit csinálni.
Én is hasonlóan jártam, a felújítás első napján összetakarítottam a lépcsőházat a melósok után, aztán ő felszórta betontörmelékkel, kihívta a közös képviselőt, hogy kosz van és ő feltakarított már, de úgy hogy egy mocsok volt minden közben.
Bekopogtam illedelmesen, adtam egy névjegykártyát, hogy engem keressen ha valami gondja van, persze letagadta, hogy ő otthon sem volt, de azóta kuss van.
Nézd meg a házszabályt, ha olyankor zajong amikor nem lehet, akkor mehetsz a közös képviselőhöz, különben ne vedd fel a dolgot, majd megunja
Ja és az első héten mikor beköltöztem kuss volt egész nap. Gondolom még nem tudta hogy már itt vagyok. Volt hogy találkoztam vele az ajtóban beszéltünk és még mondta is így viccesen hogy: "zajongjak már hogy tudjam mikor van itthon"
Szóltam már neki többször is olyankor persze kedveskedik meg behív meg minden amit csak akarok aztán feljövök becsukom az ajtót és nyomja neki még jobban. Egy másik alkalommal el is szólta magát kicsit. Akkor is kérdeztem mi lehet ez a zaj és mondta hogy biztos a fölső szomszéd az. " nem lehet hogy esetleg a fölöttem lévő csinálja direkt? na persze én nem feltételezek ilyesmit senkiről dehát nem tudom..." Elég sok a véletlen egybeesés már nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!