Bolond szomszéd ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Vettem egy új lakást (társasház) ahol elég sokáig felújítás zajlott ami hangokkal is járt nyilván. Amikor kész lett és megtudta a szomszédom hogy beköltöztem azóta törleszt. Minden reggel hatkor dobálja a bútorokat a földhöz, van amikor este tízkor kezdi el. Egyébként egész nap csend van. Elég egyértelmű mi a célja. Szóltam neki már többször de persze csak teszi a hülyét hogy ő nem csinál semmit.60 év körüli nyugdíjas nőről van egyébként szó. Mellette nem lakik senki így könnyen tudja csinálni, fölöttem viszont laknak. Ha ki is hívom a rendőröket a többi szomszéd úgyis mellette fog állni a házban mert teli van nyugdíjassal már évezredek óta itt laknak. Meg egyébként is mit mondok nekik hogy hangosan húzza az asztalt? Tanácstalan vagyok mit csináljak vele. Próbáltam már kedveskedni is csináltam még ilyen összejövetelt is a lakóknak hogy hátha megenyhül vagy valami, de semmi. Ez után nem tudtam már jobbat csinálni én is próbáltam neki zajongani de nekem nem egyszerű mert ugye más is meghallja. Agyonütném legszívesebben2015. nov. 3. 07:18
11/16 anonim válasza:
Téged se nagyon érdekelt hogy mit szólnak a házban mikor felújítottál. Lexartad. Akkor minek háborogsz.
12/16 kovpet válasza:
# 11: Gondolom, a kérdező nem hajnali 6-kor újított fel...
"Meg egyébként is mit mondok nekik hogy hangosan húzza az asztalt?"
Igen.
Ha csak keveset zajong, akkor legyen tanúd.
Kérj birtokvédelmet a Jegyzőnél.
Vagy derítsd ki, hogy mi a baja. Ha beteg, akkor nehéz lesz. De ha csak haragszik, mert párszor felébresztették, akkor azért lehet vele kezdeni valamit. Vagy megenyhül valami süteménytől, vagy a második szabálysértési bírságtól :)
13/16 anonim válasza:
"dobálja a bútorokat a földhöz"
Nem kell semmit sem tenned. Nincs az a bútor, ami néhány hétnél tovább bírná, hogy a földhöz dobálják. Ha minden bútora tönkremegy, abbahagyja.
14/16 A kérdező kommentje:
11-esnek üzenem hogy nem szartuk le. Mindenféle munkát reggel 9 óra után és este 6 előtt csináltak a lakásban hétfőtől péntekig. Persze egy egész nap otthon ülő nyugdíjasnak lehet hogy megzavartuk a délutáni pihenőjét de valamikor csak fel lehet talán újítani egy lakást.
2015. nov. 3. 19:34
15/16 Carragher_x válasza:
Költözz tanyára, ez az egyetlen megoldás. Aki képtelen azt megérteni, hogy egy társasházban többen élnek, nem pedig többen mozdulatlanul kuporognak egy sarokban, hogy őfelsége nyugalmát meg ne zavarják, az nem való lakóközösségbe.
16/16 anonim válasza:
Amikor zajong egy marék üveggolyót vágj földhöz (köves vagy parkettás helységben). A szomszédom gyermekei rendszeresen csinálták. Nálam zavaróbb, mint náluk. (velük megbeszéltük, hogy nincs üveggolyó, ha otthon vagyok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!