Nagyon büdős szomszéd esetén lehet tenni valamit?
Társasházban lakom, velem azonos emeletre költözött albérletbe egy (igénytelen) fiatal pár néhány hete.
A lifthez, lépcsőházhoz csak úgy lehet eljutni, hogy elmegyek a lakásuk előtt, ahol mindig rettenetesen büdös van, de az egész folyosón lehet érezni a szagot.
A lakás tulaját nem ismerem, így őt nem tudom felkeresni, mert soha nem lakott itt, mindig kiadta.
Más szomszéddal nincs problémám, de ez a bűz nagyon zavar. Van valami ötlet, hogy mit lehetne tenni ellene?
Tulajnak szólj, a közös képviselő el kell tudja érni
Következő lépés meg a birtokvédelmi eljárás
#11, én 16 év alatt 2x ragasztottam ki papírt 1x jeleztem, hogy felújítok, 1x meg jeleztem, hogy aki beengedi a hajléktalanokat, az takarítsa el a pincéből a szart és hogy köszönetet mondjak, mert ez sokba fog kerülni
Alá is írtam és addig hívogattam a közös k-t mire felvette végre.
A közös képviselő takaríttatott jó pénzért, rakatott kamerát és berácsoztatta a pincelejárót. Már a takarítási költség kifüggesztése után is be tudták csukni végre azt a szar ajtót.
A kamera miatt meg megnövekedett a közös költség, azóta érdekes módon mindenkinek sikerül emberi módon viselkednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!