Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Akik terveztek elköltözni...

Akik terveztek elköltözni Magyarországról, mikor és hova?

Figyelt kérdés
2022. dec. 26. 21:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%

#8: Kimondva direktben még nem, de egy-egy megnyilvánulásban már kezdenek megágyazni a gondolatnak...

2022. dec. 26. 23:00
 12/23 anonim ***** válasza:
80%
Románia
2022. dec. 26. 23:01
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó hamburgert hozhatnál onnan.
2022. dec. 27. 01:01
 14/23 anonim ***** válasza:
#11 Akkor ide is elfog érni a háború. 😕
2022. dec. 27. 01:25
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Kazahsztánba, jövőre.
2022. dec. 27. 08:23
 16/23 anonim ***** válasza:
9%

Helyes, menjetek csak, a németek, olaszok, stb-k úgyis utálnak a pl mekikben melózni.

Majd amikor már 2 éve fizetitek a kb havi 500 ezres albérleteteket, lehetőleg ne gyertek vissza.

Cső.

2022. dec. 27. 08:35
 17/23 anonim ***** válasza:
84%

#14: Nem fog. (Ha jönne az világszintű aktív háború lenne, olyan pedig egyelőre nem túl valószínű) Nem az EU véd meg minket, hanem a NATO, onnan pedig egyelőre nincs terv kilépésre talán. Máskülönben, ha "jönne a háború", akkor a Kicsi hívná be az oroszokat, tehát nem lenne nálunk háború igazából, hanem szépen bevonulnának ellenállás nélkül. De ez már nagyon sci-fi egyelőre

#16: Jól van pubi, leülhetsz újra a sor mellé. Én két diplomával, két nyelvvel és jelentős vezetői tapasztalattal nem fogok sehol krumplit sütni, de legalább megengedhetem magamnak, hogy megvegyem

2022. dec. 27. 09:03
 18/23 anonim ***** válasza:
18%

Az összes proli állandóan költözni akar, mert úgy képzelik, hogy odakint kolbászból van a kerítés.

Aztán még munkahelyet sem képesek váltani, nem hogy országot. :D

2022. dec. 27. 11:05
 19/23 anonim ***** válasza:
64%

Firenze,de igazából egész Olasz és Spanyolország szuper hely:remek klíma,életvidám,segítőkész emberek,és legjobb kaják,főleg a digóknál,úgyh ha mennék,én is arra venném az irányt,mert még az olasz nyelv is nagyon tetszik,a pasikról nem is beszélve!:D

Németországba semmiképp nem mennék,mert rohadt hideg,szeles idő van szinte egész évben,és a német nyelvet is utálom,Párizs külvárosát meg csak azoknak ajánlom,akik nem félnek a haláltól-migránsok még nappal is simán megtámadnak,de Dél-Amerikában dettó,bár lehet,h az őserdőben nem,-ott max felfalnak a kannibálok:)-de én mondjuk nem tudnék élni civilizáció nélkül,szóval egyértelmű,h innen egy sokkal jobb helyre mennék,úgyh tartom,h Dél- Európa a tuti!:)

2023. jan. 3. 17:58
 20/23 anonim ***** válasza:
47%
Egyet értek18al-nem olyan könnyű ám új életet kezdeni,még fiatalon sem,pláne nyelvtudás,és egy jó szakma nélkül!Én bejártam a fél világot,élnek is ismerőseim külföldön,de sosem irigykedtem rájuk,és soha nem akartam kinn maradni sehol,mert mindig jó v hazatérni:mindig v biztos állásom,saját lakásom,ami ugyan örökség,de mindig is én tartottam fenn,szóval remélem,soha nem fogok rákényszerülni,h neki kelljen vágnom az ismeretlennek,ami nem is biztos,h jobb lenne annál a kényelmes életnél,amiben most élek!
2023. jan. 3. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!