Karácsony este ha megint a szomszéd gyerek ordítozását hallgatom átmehetek?
Figyelt kérdés
Előző évben már elcseszték az estémet. 7 évesről van szó. Nem én vállaltam, oldja meg, hogy ne ordítson. Nem az én dolgom. Már most dübög egész nap. Ti mit tennétek?2022. dec. 24. 13:14
11/18 A kérdező kommentje:
7 éves gyerek, azt azért még lehet kérni, hogy legalább akkor ne kiabáljon, ordítson, csapkodjon ha nem az van a fa alatt amit ő akart.
2022. dec. 24. 13:48
12/18 A kérdező kommentje:
5 éves kor alatt egy szót sem szólnék. Az az "ez van" kategória.
2022. dec. 24. 13:49
15/18 anonim válasza:
Jaja, hívd rájuk a rendőrséget.
16/18 anonim válasza:
Nem karácsonykor kellene felmenni, hanem az év bármely más napján, már nagyon régen.
Más kérdés, hogy nem nagyon van eredménye - laktam autista kisfió mellett, pokol volt az életem úgy, hogy hol hajnal egyre jártam dolgozni, hol akkor értem haza, és a kissrác kb. reggel 6-tól este 9-ig óránként nyomatta a műsort. Én elköltöztem, nem bírtam idegekkel, hogy sosem tudom kipihenni magam, meg ébren is ilyen meltdownokat kell hallgatnom, mikor én magam nem véletlenül nem vállaltam gyereket.
Lehet lepontozni, de azóta az az első kérdésem, ha megnézek egy lakást, hogy és gyerek van? Vagy fiatal pár, akinek lehet, hogy lesz?
17/18 anonim válasza:
Nálunk a fönti 50-es pár ugrál mint az állat, megy a zene, folyamatosan dübögnek... Bárcsak lenne gyerekük, a gyerek késő este alszik, de ezek hajnali kettőig vergődnek mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!