Én vagyok a rossz ha a szomszédnak nem adtam meg a wifi kódot?
Figyelt kérdés
Új szomszédaim a wifi kódomot akarták,de nem adtam meg így is lassú nem akartam,hogy még leterheljék. Most tényleg én vagyok a rossz,hogy nem adtam meg?2022. dec. 20. 19:24
1/20 anonim válasza:
"akarták"...hadd találjam ki: cigányok?
2/20 anonim válasza:
Nem, nem kötelességed megadni. Te fizetsz érte
3/20 A kérdező kommentje:
Igen,azok egyébként. Utálok velük lakni,de mivel saját lakás nem tudok csak úgy elmenni
2022. dec. 20. 19:30
4/20 anonim válasza:
Nem. Köttessék be és fizessenek elő maguknak. Ennyi!
5/20 anonim válasza:
Cigányoktól nem várj semmit.
Tisztelet a kivételnek, de az a 10%.
Sajnos ők fognak elszaporodni Magyarországon.
Jobban teszed, ha eladod a házad, max nyomott áron, aztán elhagyod az országot.
6/20 anonim válasza:
Azért mekkora pofa kell már ahhoz, hogy - gondolom rá akartak csatlalkozni kérés nélkül csak látták hogy le van védve - csak úgy átmennek elkérni a kódot. Azért, néha irigylem az ilyenek önbizalmát :D
Nem, nem kell megadnod a kódot, és jól is teszed ha nem adod meg. Az ilyen ccc típusok olyanok, hogy ha a kisujjad nyújtod, már a karod kell. Ma a wifi kód, holnap ez meg az, a végén meg már a lakásodba akarnának befele költözni.
7/20 A kérdező kommentje:
Kértek már mást is és nagyon nehezen adták vissza és most ez. Rendes követelőznek elsőnek a telefon kellett,hogy telefonáljanak ezt nem kaptak utána kérték a kódot,hogy akkor csak a netet adjam,mert nekik nincs.(hirtelen telefon lett hozzá) Igazából nem is az a bajom,hogy mit gondolnak hanem félek bosszút állnak. Betörnek míg nem vagyunk itthon átütik a falat vagy mit tudom én kiszúrják a kocsi kerekét stb vagy a családom bántják
2022. dec. 20. 19:45
8/20 A kérdező kommentje:
Amúgy is pánikbeteg vagyok és ilyenek költöztek mellém nagyon jó
2022. dec. 20. 19:46
9/20 anonim válasza:
Jól tetted, hogy nem adtad meg.
10/20 anonim válasza:
Dehogy adtam volna meg! Ezzel még vissza is lehet élni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!