Én vagyok a rossz ha a szomszédnak nem adtam meg a wifi kódot?
Figyelt kérdés
Új szomszédaim a wifi kódomot akarták,de nem adtam meg így is lassú nem akartam,hogy még leterheljék. Most tényleg én vagyok a rossz,hogy nem adtam meg?2022. dec. 20. 19:24
11/20 anonim válasza:
Menekülj amíg tudsz. Ezek oda szarnak, ahol esznek.
12/20 anonim válasza:
Két lakás közös internethasználattal
Ha biztonságosan akarod megosztani másik wifi routerrel.
13/20 anonim válasza:
Nem kell mán a kód, majd hónap elopjuk a luteredet.
14/20 anonim válasza:
Nem kell megadni a kódot én sem adtam volna meg.
15/20 anonim válasza:
nem, te fizeted.
sőt el is lehet rejteni a wifi-t, és akkor nála nem fog jelezni, cask egyetlen egy hátránya, hogy manuálisan kell rákapcsolódni
16/20 anonim válasza:
Nem szabad semmit sem adni, az a baj ezek egyszer rád szállnak nem tudod őket levakarni. És nagyon pofátlanok. Ráadásul ha valami illegális dolgot csinálnának a neteden abból bajod lenne. De nem ezekkel szóba állni nem szabad.
17/20 anonim válasza:
Ha egyszer adsz vagy megteszel valamit akkor vége van. Nem szállnak le rólad. Nagyon vigyázz.
18/20 Thunderfairy válasza:
Semmit ne adj nekik. Ha kitartóan csinálod hogy nem adsz akkor egy idő után leszállnak rólad.
19/20 anonim válasza:
Ahogy a #12 ben lett linkelve. Ha fizeti a felét.
20/20 anonim válasza:
meg ne add nekik!
Ha olyan oldalakat látogat vagy olyan dolgokat tesz a neten a rendőrség először nálad fog kopogtatni.
És akkor magyarázhatod, hogy így meg úgy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!