Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mamahotel ellenes nők, szerint...

Mamahotel ellenes nők, szerintetek ez mamahotelnek számít?

Figyelt kérdés

Ha valaki a szülőkkel él egy házban, de van a házban egy saját külön része fürdőszobával, konyhával, nappalival és hálószobával, és belülről nem lehet átmenni a szülők részére.

De a kert közös és onnan át lehet menni.

2022. dec. 22. 09:43
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
96%
Nem mamahotel, de nem is alapítanék ott családot. Nekem van saját lakásom, de családnak kicsi.
2022. dec. 22. 12:44
 22/40 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem mamahotel, amennyiben önmagát tartja el. Amennyiben az anyós és após megbeszélés nélkül nem állítanak be, illetve meg lehet beszélni, hogy a kert kinek a feladata, 20-on éves lányként számomra nem lenne kizáró tényező. Mondom úgy, hogy én már nem lakok a szülőkkel.
2022. dec. 22. 14:35
 23/40 anonim ***** válasza:
29%
Hát akárhogy nézem én férfiként rohadtul nem élnék egy telken a szülőkkel.
2022. dec. 22. 21:49
 24/40 anonim ***** válasza:
86%

Most fizettem ki 250 ezret albérletre, közös költségre és számlákra Pesten.

Nyugodj meg lassan előnyben leszel, mert mondhatod a randin:

"Nekem még nincs hiteles azért, hogy kifizessék a számlákat"

"Nálunk melegebb van 20C°-nál, gyere át"

Viccet félretéve. Lakást miből vegyek? Aki albérletben él egyedül kb nem tudja eltartani magát.

2022. dec. 23. 00:03
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
* "nekem még nincs hitelem azért, hogy kifizessem a számlákat" *
2022. dec. 23. 00:04
 26/40 anonim ***** válasza:
29%

Nálunk pl egy telek is 10-20 milla, miből vegyek sajátot? (Aztán ugye lakjak az üres telken?)

Az emberek nagyrésze szerintem nagyon szeretne a saját külön házában lakni, de aki nem kő alatt él az tudja hogy erre évek óta alig van esély. (Ja, igen, el lehet menni albérletbe is, ami kb élhetetlen és garantáltan soha többé nem marad pénzed sajátra)

2022. dec. 23. 09:33
 27/40 anonim ***** válasza:
80%

Hát ez van, kövezzetek meg én inkább éltem albérletben és mellette össze gyűjtöttem saját kis lakásra.

Le lehet pontozni, nem én tehetek róla, hogy más nem tud elköltözni... De tényleg nem :D

Én személy szerint nem élnék anyósékkal egy telken, de még csak a szomszédságban sem. Ettől nem azt mondom, hogy mamahotel, de megértem ha egy nőnek nem az lesz minden vágya hogy minden nap az anyósára ébredjen.

2022. dec. 23. 09:43
 28/40 anonim ***** válasza:
69%

Nő vagyok, nagypapával élünk egy telken. Nyilván nem erre vágyunk, de ez van. Albérlet nincs a településen, ahhoz el kéne költöznünk és soha esélyünk se lenne saját házra, így talán majd 10 év múlva tudunk venni hitelre. (És nem, nem keresünk keveset)

Nem azt mondtam hogy bárki "tehet róla", csak nevetséges úgy csinálni mintha ingyen osztanák a házakat és csak a hülyének nem lenne saját, miközben lakhatási válság van.

2022. dec. 23. 10:21
 29/40 anonim ***** válasza:
24%
Én olyan áron se akarnék az anyósom közelében lakni, hogy sose lesz saját házunk. Egy életem van, és az enyém hihetetlen kötözködős meg rámászós, minden napomat tönkretenné. Egy após talán még elmenne.
2022. dec. 23. 11:10
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Azért előbb meg kell ismerni, de úgy látatlanba leírni, hogy minden anyós ilyen, meg minden férfi olyan éppolyan, hülyeség, mint leírni azt, hogy minden nő amolyan.

Azért alapból ez szerintem helyzetfüggő. Ha a férfin látszik, hogy törekvő, céltudatos, levált az anyjáról, csak praktikai stb. okból élnek együtt, és van mozgástér, akkor még egy házban is lehet vele lakni.

Ha azt látni, hogy a férfi csak egy gyerek, akkor meg hiába van külön lakása, háza, akárhol, amit örökölt, vagy a segge alá tettek, ha az anyja diktál, és nekem egy szavam nem lehet mellette, netán jól pofán nyom, ahogy az apjától tanulta, nos akkor kösz, nem kell.

2022. dec. 23. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!