Milyen jó módszer van arra hogy kipihenten aludjak a horkoló szomszédok mellett?
Vannak ketten és elaludni elalszok,csak mindig felkelek a hangokra az éjszaka folyamán.
Rontva ezzel a teljesitményemet az órákon.Használok füldugót,de nem használ elég jól.Az egyetlen megoldás ami eddig működött valamennyire,ha fülhalgatóval asmr-t hallgattam,hogy elnyomja a hangokat.De kivancsi lennék a tanácsaitokra,van e más megoldás is?.Köszi!
Uhh ez de rossz lehet.
Nekem csak zenét hallgat de azt olyan basszussal,hogy remegnek a falak. Este 11-kor.
Múltkor átmentem,hogy légyszi ne csináld mert aludnék. Akkor lehallkította majd tegnap megint.
Most menjek át mindennap?
Amugy füldugókat vettem már párat.Egyikre sincsen visszaelzés hogy jó e.És eddig csak gyengéket vettem.Ha valaki tudna egy nagyon erős terméket,azt megköszönném.
6.-os A gyilkosság majd vizsga előtt lesz opció közvetlenül :D
9
Akkor esetleg dupla zajvédelem.Füldugó és fültok egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!