Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Vidéki, lepukkant településre...

Vidéki, lepukkant településre költözésnél ez a legjobb módszer?

Figyelt kérdés

Szeretek beszélgetek bárkivel, de ami itt megy ebben a faluban....mindenki átjárkál mindenkihez kunyerálni, kéregetni, ilyen szívesség, olyan szívesség, nézzem meg ezt-azt az interneten, rendeljek neki is, adjak kölcsön(nem pénzt, az még nem volt..)

Nem akarok rosszban lenni senkivel, de úgy látszik csak akkor van nyugtunk, ha begubózunk, és bnkó módjára viselkedünk mindenkivel.

Pedig próbáltam már többször tenni valamilyen utalást arra, hogy nem vagyunk kölcsönzőszervíz, ha meg megint beszélgetősre fogjuk a helyzetet, kezdődik minden elölről. Csengő direkt nincs, de ez nem tántorít el senkit, marad a kapuból való kiabálás.

Múltkor a szomszédot már elküldtem a retekbe, megsajnáltam, erre most jön, hogy rendeljek alkatrészeket neki a netről.

Hogy lehet ilyen embereknek as tudtára adni, hogy ilyen téren akadjanak már le rólunk?

2020. jún. 12. 04:30
 1/9 A kérdező kommentje:
nem kisebbség amúgy.
2020. jún. 12. 04:33
 2/9 anonim ***** válasza:
40%

Hú de gáz. Mi lenne ha azt mondanád, hogy nem tudod, hogyan kell rendelni? Vagy miért járnak a nyakadra emiatt, egyszer beharangoztad, hogy "miket tudsz"? Esetleg azt mondanád, hogy nem müködik az internetetek, vagy azt, hogy azért jöttetek faluba, hogy elvágjátok magatokat a külvilágtól, és békében élhessetek, és emiatt holnaptól nem lesz se net, se tv?

Még miket kunyerálnak?

2020. jún. 12. 05:57
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
Vegyetek egy pitbullt!
2020. jún. 12. 07:29
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Ha sokszor mondasz kifogást utána letesznek róla. Nem kell rosszba lenni senkivel csak tudni kell tartani a távolságot. Kis faluban élek és tudom hogy hamar rá tudnak kapni az emberre elég egy kis jó indulat
2020. jún. 12. 07:31
 5/9 anonim ***** válasza:
48%

Ki nem szereti a kutyakat???

Egy ijeszto/hangos/merges kutya elijeszti a szomszedokat, utana garantaltan nem fognak atjarni!

2020. jún. 12. 08:46
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
Én simán megmondanám, hogy nem érek rá ezzel foglalkozni. Kötesse be a netet, ha nincs vagy menjen a faluházba netről rendelni. Kölcsön se adnék semmit, mert úgyse vigyáznak rá. Persze jó, ha az embert nyitott, de ne zaklassák minden szarságért. Lehet, hogy elmondanak a hátad mögött mindennek (még így is), de ne érdekeljen. Mondjuk ha közösségi munka van ültetsz pár virágot vagy lenyírsz pár m2 füvet és annyi.
2020. jún. 12. 09:00
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

Csatlakozom 6-oshoz. A legjobb kifogás, hogy nem érsz rá.

Ill. azt is mérlegeld, ő miben tud segíteni. Mert ha mindketten tudtok és akartok is a másiknak segíteni olyanban, ami neki pont jól jön, akkor előnyös az ilyen kapcsolat. De ha egyoldalú, akkor persze logikus, hogy kihátrál az ember az ilyenekből.

2020. jún. 12. 09:35
 8/9 anonim válasza:
67%
Kérjél szexet cserébe,biztos nem fognak többet zaklatni..
2020. jún. 13. 14:25
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Gázpisztolyra kiváltasz engedélyt.
2020. júl. 12. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!