Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Be pillanat ragasztózza a...

Be pillanat ragasztózza a záramat, ez jó módszer lenne ellene?

Figyelt kérdés

Van egy ba.romarcú a házban, aki már többször pillanatragasztót nyomott a záramba. Azt találtam ki, hogy ha legközelebb is ezt csinálja, akkor én is telenyomom az övét, majd kihívom a zsarukat, és azt mondom nekik "Nézzék, micsoda huligánok vannak, két embernek is beragasztották a zárát!". Mivel azt nem vallhatja be, hogy az enyémet ő csinálta, rajtam meg nincs gyanú, hiszen a sajátomat csak nem ragasztom be, így kénytelen lesz nyelni.

Sajnos a kamera szerelés nem megoldás, mert ahhoz kétharmados többség kell a közgyűlésben, ezért vagyok kénytelen ilyen trükkökön gondolkozni.

2018. jan. 8. 23:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ott lehet bukta, hogy honnan tudod, hogy az övében is van... Ha csak nem panaszkodik, vagy nem pletykás a ház annyira, hogy mindenki tudjon mindent.

Nekem a rendőrök kihívása necces. Mármint ők mit tudnak tenni? Kb. semmit, vagyis a hülye szomszéd sem fog vele szívni. Valami olyat kellene, ami tényleg bosszúságot, kellemetlenséget stb. okoz neki, de ami nem továbbhergeli, hanem amitől visszavesz. (Saját lakókörnyezetben évek óta agyalok a tuti szívatáson az idióták ellen, de sajnos még nem találtam meg.)

2018. jan. 8. 23:43
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez valahol primkófalván van?
2018. jan. 9. 00:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Én odaszarnék a küszöbjére meg lekenném a kilincseit is oszt boldog lehetne végre. Ha meg ő is hasonlót csinálna akkor meger*szakolnám xd :)
2018. jan. 9. 01:28
 4/9 anonim ***** válasza:

[link]

Problem solved ;)

2018. jan. 9. 01:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Megoldás a képrögzítős ajtókitekintő, ahhoz nem kell semmi kétharmad, meg engedély.

[link]

2018. jan. 9. 12:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon jó mindkét javaslat, el is gondolkodom rajtuk, de találtam még egy, filléres megoldást. Régi androidos telefont formáztam, rátettem egy Alfred nevű megfigyelőkamera appot, beállítottam mozgásérzékelőre, és tökéletesen működik. Ha ott mozog előtte valaki, veszi fel, és megy fel a video egy szerverre, hét napra. Egyetlen gondom most még vele, hogy nincs megoldva az áramellátás, de már dolgozom rajta. Ha meg sötétben akar ügyködni, felrakok még egy mozgásérzékelős lámpát is, aztán mehet a pofája a videóra.
2018. jan. 9. 15:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Most volt karácsony, nem nézted a Reszkessetek betörőket? Abból meríthetnél ihletet. Talán akad egy-két dolog, ami társasházba is átültethető. :D
2018. jan. 9. 16:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát igen, annyi mindent lehetne csinálni, sprotnit ettem vacsorára, ami megmaradt leve iszonyat büdös, odaönthetném a lábtörlője alá, meg elkezdtem gyűjteni a döglött poloskákat, esetleg berakhatnám a levélnyílásukon, de nem akarok még egy effélével sem ilyeneket csinálni.
2018. jan. 9. 16:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért azt nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ok nélkül csinaljon ilyesmit. Nincs véletlen konfliktusod valamelyik szomszéddal?

Ha pedig valóban, brahiból csinalja, az sárgaház-gyanűs.

2018. jan. 23. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!