Be pillanat ragasztózza a záramat, ez jó módszer lenne ellene?
Van egy ba.romarcú a házban, aki már többször pillanatragasztót nyomott a záramba. Azt találtam ki, hogy ha legközelebb is ezt csinálja, akkor én is telenyomom az övét, majd kihívom a zsarukat, és azt mondom nekik "Nézzék, micsoda huligánok vannak, két embernek is beragasztották a zárát!". Mivel azt nem vallhatja be, hogy az enyémet ő csinálta, rajtam meg nincs gyanú, hiszen a sajátomat csak nem ragasztom be, így kénytelen lesz nyelni.
Sajnos a kamera szerelés nem megoldás, mert ahhoz kétharmados többség kell a közgyűlésben, ezért vagyok kénytelen ilyen trükkökön gondolkozni.
Ott lehet bukta, hogy honnan tudod, hogy az övében is van... Ha csak nem panaszkodik, vagy nem pletykás a ház annyira, hogy mindenki tudjon mindent.
Nekem a rendőrök kihívása necces. Mármint ők mit tudnak tenni? Kb. semmit, vagyis a hülye szomszéd sem fog vele szívni. Valami olyat kellene, ami tényleg bosszúságot, kellemetlenséget stb. okoz neki, de ami nem továbbhergeli, hanem amitől visszavesz. (Saját lakókörnyezetben évek óta agyalok a tuti szívatáson az idióták ellen, de sajnos még nem találtam meg.)
Megoldás a képrögzítős ajtókitekintő, ahhoz nem kell semmi kétharmad, meg engedély.
Azért azt nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ok nélkül csinaljon ilyesmit. Nincs véletlen konfliktusod valamelyik szomszéddal?
Ha pedig valóban, brahiból csinalja, az sárgaház-gyanűs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!