Hosszabb tavon mennyire lesz jo szerintetek ez a tanulasi modszer? 17l
Mostansag raszoktam, hogy delutan elalszom... a suli faraszto, hiaba alszok 8 orat ejjel, nagyon fejfajosan jovok haza es eszre sem veszem, erre bealszok es mire felkelek 6-7 ora van mar estefele.
Rajottem, hogy frissebb az agyam, ha alszok delutan es este belevagok a tanulasba akar ejfelig. Tegnap is ezt csinaltam, es ma egesz jol tudtam az irodalom meg a biosz dogat.
Delutan kb kinszenvedes szamomra, nem tudnek figyelni.
Szerintetek mennyire lenne jo ez hosszutavon? Inkabb maradjak a tanulasnal delutan?
Sok embernek bejön a délutáni szundítás, ahogy elnézem, te kicsit hosszabbra hagyod, de ha neked ez így működik, akkor csináld így. Ha nem megy a délutáni tanulás, s van más megoldás, akkor miért erőltetnéd?
Ebéd után én sem vagyok képes sok mindenre, de 8 óra alvás után én csak pihenek egy kicsit, nem alszom. De értelmes dologra nem lehetne rávenni olyankor... Kinek mi működik, csinálja úgy. Ez az élet számos dolgára igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!