Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Keresztdominancia? Lehet köze...

Keresztdominancia? Lehet köze hozzá hogy ilyen rossz vagyok matekból?

Figyelt kérdés
Jobb kézzel írok,mégis a bál lábam használom mindenre.bal szemmel célzok,jobbal hallgatózok.Olvastam pár helyen hogy tanulási nehézségekhez vezet,ami látszik is hiszen írásképpen néha olvashatatlan és rosszul alakítom a betűket.Matematikából szinte reménytelenül rossz vagyok, de irodalomból és más tantárgyakból kiemelkedően jó vagyok.De matekból vagy más szakmai tantárgyakból csak ügyetlenkedek.Előző évbe 4-5 voltam a legtöbb tantárgyból de matekból aligha átengedtek 1,7s átlagra.Valahogy sose tudtam megérteni,még akkor se ha olyasvalaki magyarázta aki jó abba.

2017. okt. 15. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:
31%
keresztdominancia? wtf..már mindenre van "tudományos" magyarázat? Persze senkire se szabad azt mondani, hogy hülyegyerek, inkább bemagyarázzák hogy ez ezért nem megy a másik meg azért...van akinek nem megy a matek, nekem se ment. A többi tantárgyból én is jó voltam. Nem kell ezen görcsölni meg elméleteket gyártani
2017. okt. 15. 20:07
 2/3 anonim ***** válasza:

A matekhoz nem sok köze van. A középiskolai szint sok gyakorlással mindenképpen hozható.

A balkezességre, kereszt dominanciára, átszoktatásra sok mindent ráfognak. Ezek statisztikailag lehetnek igazak, de egyénre lebontva nem sokat jelentenek.

2017. okt. 15. 20:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért nem érted, mert hiányoznak az alapok, nem magyarázták el neked az alap dolgokat jól, vagy nem figyeltél oda órán. Ez így magától nem fog megváltozni, meg kell keresned, hogy milyen régebbi anyagokat nem értesz és sorba (akár az elsős, másodikos anyagtól) megérteni őket. Utána ugyan úgy fog menni mint bárkinek, legfeljebb ha olyan a felfogásod egy kicsit hosszabb magyarázat kell majd, hogy az új anyagot megértsed.
2017. okt. 15. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!