Jogosan haragudott meg a szomszéd?
A szomszédom már egy éve külföldön van, és közben egész nyáron jártak hozzá valami napszámosok, mert lecserélték a házán a tetőt, meg a kerítést építettek. Mivel nem tudtak bemenni a zárt házába és kint nincs konnektor, így én adtam nekik áramot egy hosszabítón keresztül,hogy dolgozhassanak a szerszámokkal. A tetőt nyáron befejezték és most szombaton jött egy másik brigád akik az ereszcsatornát akarták felszerelni, és szombat reggel fél nyolckor nálam csengettek, hogy adjak nekik áramot. Pont rossz passzban kaptak el, mert alig 4óra alvás után zavartak és kissé hangosan elküldtem őket.
Azóta a szomszéd felhívott, hogy milyen geczi volt és igazán megtehettem volna, hogy adok a munkásainak áramot, mert úgyis kifizette volna ha hazajön.
Titeket nem bosszantana föl, ha szombat reggel 7:30kor ilyesmivel zavarnak?
Egyébként nem is értem mit akarnak dolgozni ilyen korán a sötétben.
És ha magától adta egyszer, akkor az onnantól kötelesség a nap 24 órájában? Egy fenét!
Hogy mit tartasz valószínűnek meg mit nem az a kutyát nem érdekli. :D
Szerinted elhajtatta volna őket, ha szóltak neki előző nap? Az addigi viselkedéséből egyértelműen segített volna.
"Szerinted elhajtatta volna őket, ha szóltak neki előző nap?"
. Valószínűtlennek tartod, hogy így tett volna? Mert hát ez a kutyát nem érdekli...
Egyébként nem erről beszéltem, de magyarázz bele a válaszomba azt, ami jól esik.
Engedd el az ilyen hülyéket. És ha nem vagy otthon? Akkor is ki kellett volna fizetnie a munkásokat.
Természetesen nem jogosan haragudott meg. Aki szerint pedig taplóság volt elhajtani a melósokat, az nagyon érdekesen gondolkodik, mert ez volt az egyetlen normális megoldása az esetnek, bárki így csinált volna ebben a helyzetben. Feltéve, hogy nincs elhallgatott információ és tényleg nem egyeztetek meg előtte.
De ez itt a GyK fórum, tehát te vagy a hibás és csak te, a szomszédod még jó hogy fel nem jelentett és tényleg paraszt voltál :)))
Hát kinek mi.
Én ha jófej vagyok, adok áramot nekik egyszer is, kétszer is. Persze felhívom előtte a szomszédot, hogy tisztában legyen vele, hogy épp szívességet teszek neki, majd ha ráér dobja át az árát.
ha meg nem vagyok jófej, akkor nem adok áramot egyszer se, kétszer se.
Az alvásmennyiség általában nincs hatással a jellememre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!