Miért akarja leszedetni a szomszéd a karácsonyi díszkivilágításomat?
Kettős a dolog. Egyrészt semmi joga, hogy hozzá érjen a dolgaidhoz, másrészt lehet, hogy zavaróbb,mint gondolod, nyilván te sem zavarhatod a másikat abban, hogy nyugodtan legyen a saját otthonában (mondjuk szerintem tök hangulatos nézni a kivilágított házakat, de ugye mindenki más).
Kicsit más, de hasonló: a szomszéd nem tudta elképzelni, hogy nálunk simán lehet hallani, hogy ő mit hallgat még csukott ablakokkal is, egyszer átjött és akkor csodálkozott rá, hogy tök hangosan lehetett hallani a zenét(családi házak). Szerintem te is nézd meg, hogy pontosan mennyire látszik oda, lehet, hogy tényleg jobban lehet látni,mint azt gondolod
Kerdezo!
Legyen par uveg vagy rekesz sort meg egy tepsi sutemeny es beszeljetek meg. Hivd at sorozni.
Kerdezd meg,h van mistanaban? Munka? Csalad? Gyerekek? Hatha vmi gondja van. Kerdezd meg a munkabeosztast. Lehet ,h valtott muszakban van es tonkrement az alvask keszsege. Szoval nem tud aludni,h mindig maskor kell.
Hát én biztos nem jópofiznék azzal, aki megrongálta a házamat. Azzal átlépett egy határt. A kezét törném el.
8: Véletlenül nem egy 18 éves szűz lány vagy? Csak mert ő is három zöld pipás, és gondoltam megkérdezem.
9. Nem . :D
Hat akkor balta,sosav,hordo,disznok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!