Miért akarja leszedetni a szomszéd a karácsonyi díszkivilágításomat?
A 8-ast ki pontozta le?
Pontosan így kellene kezdeni. Így kellene ezen a moslék magyar közegen javítani. De itt sajnos az van, hogy ha megdobnak kővel, akkor te atombombát dobsz vissza. Vagy ha valakinek rossz napja, élete van, akkor az a válasz, hogy jaj már, az én életem is szar, másnak sem jobb. Ez a gyűlölet, ami árad, megbontránkoztat.
Kérdezd meg tőle, hogy tudsz-e valamiben segíteni. Mire van szüksége. Láss a dolgok mögé. Mert a kapcsold le a karácsonyi lámpát, az nem egy szükséglet, abban saját maga nincs benne, csak mást akar kontrollálni. Annyira egyszerű pedig a pszichológia, mégsincs fogalma róla 9 millió embernek.
Én segítek az ilyen helyzeteket megoldani szivesen, de egyszerűen nincs rá ember, mert nem értik.
11 ha átlépik a határaidat, megrongálják a magantulajdonodat, te megjutalmazod a tettest? Ez csak a mesékben végződik jól.
A valósag az, hogy a pszichopata úgy értelmezi, hogy jót csinált, mert megjutalmazták, és legközelebb még messzebb megy.
Jópofizni meg tudjátok ki... hát a nagy francokat.
Az ilyennel hiába jópofizol, azt hiszi, hogy innentől mindent szabad, mert a rongálásnak egy sütimeghívás a vége - az ő agyában ez így zajlik.
Karácsony nem a szeretet ünnepe?
🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!