Mai gazdasági helyzetben pályakezdőként mennyire éri meg Budapesten albérletbe költözni?
Pardon.
Ennyi pénzért nem.
Ebből max egy szoba jön ki.
És közgazdászként bruttó 260-ra taksálod magadat???
Bakker, utolsó utáni gyakornokként kétszer ennyit kaphatsz egy közepes könyvvizsgáló cégnél, vagy tanácsadónál...
"Amúgy elképesztő, hogy milyen határtalan az emberi rosszindulat."
. És ezt most néhány itteni válasz alapján szűrted le?
Szerintem ezzel a végzettséggel Debrecen környékén is lehet munkát találni.
#16 Nem tudom honnan veszed ezt a sok badarságot. Nem vagy tisztában a jelenlegi helyzettel. Pályakezdő, nulla tapasztalat…
#17 Nem volt nehéz leszűrni.
Kérdező, ha háromszor írod le, akkor se lesz diplomás minimálbér. Garantált bérminimum a neve és minimum középfokú végzettséget igénylő munkakörben kell megadni, tehát nem diploma esetén.
Közgazdász diplomával meg ha 260 bruttót kérsz, meg is érdemled. Kicsit tartsd már többre a tudásodat, ne tegyük magasra a lécet, legyen mondjuk 400-450 bruttó...
Kérdésedre a válasz: semennyire. Egy szoba 60+rezsi peremkerületben, BKV bérlet 10, kaja 50 alatt nincs meg... Na, messzire szaladsz a maradék 30-40 ezerből?
Lakást meg felejtsd el ekkora összegből.
"Nem vagy tisztában a jelenlegi helyzettel. Pályakezdő, nulla tapasztalat…"
. De, láthatóan sokkal inkább tisztában van vele. Csak nem értem, miért kérdezel, ha a tapasztaltabbak véleményét nem hiszed el.
"#17 Nem volt nehéz leszűrni."
. Értem. Szóval a világon most is háborúk dúlnak, sokfelé ma is elterjedt a rabszolgaság, diktatúrák tekintenek eszközként emberekre, a gyerekek elleni mindennapos erőszakról magad is tájékozódhatsz, de az emberi rosszindulat határtalanságát itt sikerült leszűrnöd, néhány beszólásból.
Érdekes. Hát, erre mondják, hogy különbözőek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!