Hogy lehetne a romák ellen védekezni?Az útcár alig merek ki menni(tiszalúc) mert mindenbe kötekednek ha el sétlsz melletük le vállaznak és at mondják te voltál és sza...á vernek mert vannak 100 an 1 re.
Figyelt kérdés
Aki szerette öreg bajszos német barátunkat az írhatna privátba hogy mit gondol illetve mit lehet ezek ellen tenni.(nem vagyok faj gyűlölő,vannak rohat rendes roma barátaim is nem erről szól(vagy de?!)2022. okt. 29. 01:27
31/37 anonim válasza:
Mi karácsonykor voltunk sétálni a párommal, mert most itt vagyunk az ünnepek alatt.
Na és direkt a kis utcan jöttünk vissza nem a főúton a zabik miatt.
Kis takony kölkek még karácsony napján is óbégattak az utcán. 😡😡😡
32/37 anonim válasza:
Ám megkérdezhetem hány éves vagy?
33/37 anonim válasza:
32-es roma vagy ugye ? Tudni akarod,hogy ki lehet a 31es válaszoló... Át látok én rajtad,és rajtatok ! réti niggerek
35/37 anonim válasza:
Amúgy a 31 es is én vagyok és a 32 es is...
37/37 anonim válasza:
Oké csak nem akartam veszekedést szítani😄.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!