Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy lehetne a romák ellen...

Hogy lehetne a romák ellen védekezni?Az útcár alig merek ki menni(tiszalúc) mert mindenbe kötekednek ha el sétlsz melletük le vállaznak és at mondják te voltál és sza...á vernek mert vannak 100 an 1 re.

Figyelt kérdés
Aki szerette öreg bajszos német barátunkat az írhatna privátba hogy mit gondol illetve mit lehet ezek ellen tenni.(nem vagyok faj gyűlölő,vannak rohat rendes roma barátaim is nem erről szól(vagy de?!)
2022. okt. 29. 01:27
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
48%

Költözz el.

A többi kommentelőnél nem tudom eldönteni, hogy ők is ci-cák (de akkor nem tudnának írni) vagy még életükben nem láttak ci-cát (vagyis egy kő alatt élnek, mert már mindenhol rengeteg van) vagy csak simán elmebetegek.

2022. okt. 29. 08:21
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Tiszalúc, ott nőtem fel, a 80-években akkor is így volt akkor megmutattad ki vagy és már tudták hol a helyük az elvtársak .
2022. okt. 29. 08:24
 13/37 anonim ***** válasza:
21%

#11: és kit érdekel, Te mit nem tudsz eldönteni?

Én nem vagyok roma, de sokkal találkoztam, sőt, tanítottam őket, 6-18 éves korig.

Ja, ez nem volt a lehetőségek között...

Csak egy kérdés: ha magyarok kötnek belém, hangoskodnak, hol kell nyafizni?

2022. okt. 29. 08:44
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Magyar nem fog beléd kötni mert ő itthon van, cigányokkal ellentétben .
2022. okt. 29. 09:17
 15/37 anonim ***** válasza:
91%
Elektronikus eszközök?
2022. okt. 29. 09:21
 16/37 anonim ***** válasza:
88%

"hangoskodnak, hol kell nyafizni?"

Itt aki nyafizik, az pont te vagy.

Vergődsz, mint egy óvodás, mert nem tudsz szembenézni azzal, hogy a cigányok nagyrésze egy semmirekellő.

És mivel pártolod őket, ezért te magad is az vagy.

2022. okt. 29. 09:56
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj önvédelmet kérdező!
2022. okt. 29. 19:50
 18/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat csak annyi a probléma hogy egyre többen vanak és csoportokban járkálnak tehát az önvédelem nem megoldás mert ha egyedül is van utánna az egész családjával jönnek rá és a baráteidra családodra.És az a gond semmit nem tudsz tenni ellenük.Beszélni nem lehet velük mert sose fogják meg érteni az ész szerű dolgokat csak hogy ők nekik lopás kell balhé meg mások ok nélküli lelki testi bántalmazása.
2022. okt. 29. 20:34
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Betyársereg?

Írj nekik!

Amúgy ha belédkötnek, s akár egyet (jobb esetben a vezért) elversz, akkor félni fognak tőled.

2022. okt. 29. 20:42
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Kínálj nekik kétkezi munkát! Többet feléd se néznek, miután hanyatt-homlok elmenekültek!
2022. okt. 31. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!