Hogy lehetne a romák ellen védekezni?Az útcár alig merek ki menni(tiszalúc) mert mindenbe kötekednek ha el sétlsz melletük le vállaznak és at mondják te voltál és sza...á vernek mert vannak 100 an 1 re.
Figyelt kérdés
Aki szerette öreg bajszos német barátunkat az írhatna privátba hogy mit gondol illetve mit lehet ezek ellen tenni.(nem vagyok faj gyűlölő,vannak rohat rendes roma barátaim is nem erről szól(vagy de?!)2022. okt. 29. 01:27
2/37 anonim válasza:
Igazából johetunk itt naci dologgal meg stb , de tényleg valós probléma. Én magam se vagyok rasszista, de igen is zavar a jelenlétük a mindennepjaimban és a diszkomfort érzet, hogy kb munkába menni is kockázat, mert nem tudod, mikor köt beléd :))) Lehet itt szidni bajszos “barátunkat” de az alap feltevése nem volt baromság, csak idővel elborult és túlzásba vitte. De az sem állapot, hogy a saját orszagodban nem mersz kimenni nyugodt szivvel az utcára :)
3/37 anonim válasza:
Alap felvetése szerint a magyarokat ki kell irtani, a szlávok jók lesznek szolgának.
Legalább tudjad mi van a könyvben, ha már nácit játszol.
4/37 anonim válasza:
Az alap feltevés alatt nem a mein kampf -ra celzok :)
Inkább arra, ami miatt kialakult ez. Úgy érezte saját kudarc folytán, hogy a zsidók stb elveszik a lehetőséget, illetve beférkőztek az országba, veszélyben érezte azt a nacionalista kialakult elmét, amiért anno harcolt. Bárki be tud csavarodni így :) 2 voltam
6/37 anonim válasza:
Részben igen. Tipikus példa. Nem partolom, de nem is hadakozom ellene. Bárki kerülhet ilyen helyzetbe, és elkezd hibáztatni valamit. Én spec megelek, nem ebből indultam ki. A közbiztonság a gondom, és igen, magyarok is tudnak elborultak lenni. De általában annak oka van. Nem annyi, hogy rosszallóan raneztel, mert valami gyokerseget csinált, és neki van feljebb.
7/37 anonim válasza:
Ha nyilas katonák masíroznának Tiszalúcon az megoldana minden problémádat.
8/37 Salx Narval válasza:
Hát, ez a probléma gondolom nem csak téged érint ezért a megoldás az összefogásban rejlik vagyis, hogy közösen kell a település jegyzőjét felkeresni (aláírásgyűjtés) és szorgalmazni lehetne egy polgárőrség megszervezését is ha nagyon durva a helyzet és nincs kellő létszámú rendőri jelenlét az utcákon. A polgárőrségbe érdemes roma származású embereket is bevonni, több okból is. Mást nem nagyon tehetek anélkül, hogy el ne hatalmasodna a probléma. Törvényesen ennyi a lehetőségetek, ill itt vannak még a térfigyelő kamerák is de feltételezem erre nem nagyon van pénze az önkormányzatnak.
9/37 anonim válasza:
Jo ember van,es rossz ember.Ami falunkban is vannak visszaeso roma bunozok.Engem regebben ketszer is megtamadtak a vonattol jovet.Volt olyan is,hogy egy munkas dolgozo roma allitotta le az a romat aki kotekedett velem.Nekik mindig a magyar ember targyai,penze kell.Vannak kifejezetten cigany kozsegek.Hajdu-Bihar megyeben elek,latom oket.Eloszor leszolit,hogy adj egy cigit,vagy hanyora van ?! Aztan adjal penzt,ha tobben vannak beszol az egyik,utanna ok terelik ciganyozasra a temat.Azt mondja,hogy azert nem adsz mert cigany vagyok,es o mondja,de ugy tekinti mintha te mondtad volna ra.Sajnos nincs mas megoldas mint kerulni oket...Gaz spre,paprika spre.En is ismerek olyan romakat,akikkel nincsen gond.Dolgozni jarnak,de ismerek ilyet is aki kotekszik,verekszik.Legyen nalad valami onvedelemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!