Ezt találtam ma az ajtóm előtt. Kéne belelátnom valami fenyegetést vagy ilyeneket?
Figyelt kérdés
Link a képhez:
Ránézésre valami lerágott csont maradéknak tűnik. Nem rég költöztem egy zuglói társasházba, tudtommal laknak itt emberek kutyával, de ez így elég randomnak tűnik.
2022. okt. 25. 12:55
1/11 anonim válasza:
Agyam eldobom hogy embereknek mik eszükbe nem jut egy csontot látva....
Én az ilyet arrébb rúgom és ennyi.... nem hogy még lefotózzam és fenyegetésnek vegyem🤣
2/11 anonim válasza:
Biztos egy macska odahordta éjjel vagy ilyesmi.
Nem nézel túl sok Netflixet? Jeffrey Dahmer, A megfigyelő..🤣
3/11 anonim válasza:
Emiatt miért kéne? Ez egy darab csont... kieshetett a szemeteszsákból, odavihette kutya/macska...
4/11 anonim válasza:
Egy alapos tisztítás bizony ráférne arra a keramitra.
5/11 anonim válasza:
Kérdező, te paranoiás vagy.
Vagy esetleg maffiakapcsolataid vannak, és attól tartasz, hogy ők üzentek?
6/11 anonim válasza:
Oh, elnézést, eltévesztettük az ajtót.
Kérem tegye már át a 9-es számhoz, és Kelemen úrnak mondja meg, hogy fizessen vagy levágjuk a kisujját.
7/11 anonim válasza:
Egy ufó hagyta ott a kipufogóját, majd visszajönnek érte. Ha elteszed, téged visznek el.
8/11 anonim válasza:
Egy macsek főtt csirkenyakat vacsizott az ajtód előtt. Ne láss mögé többet, mint ami.
9/11 anonim válasza:
Ki tartja lépcsőházban a macskáját?
10/11 anonim válasza:
Ez a nemzetközi jelzése annak, hogy 7 nap múlva meghalsz 😱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!