Hatalmas világmegváltó titok következik, dobpergést kérek! Otthon nem csak tévét nézni lehet! Millió dolgot lehet csinálni, amivel az ember elütheti az időt. De tudom hogy vannak emberek, akik képtelenek feltalálni magukat, és állandóan menniük kell valahova, vagy valami programra, mint például a kérdező...
2022. okt. 13. 19:58
12/19 anonim válasza:
A ház körül mindig van munka és elterjedt az internet is.
Ráadásul manapság már inkább negatív szélsőségnek számít, hogy nincs egy háztartásban (fizikoterápiás) telefon, - amivel szintén tartósan le tudja kötni az ember a figyelmét.
2022. okt. 13. 21:00
13/19 anonim válasza:
Mi kirándulunk, kertészkedünk, biciklizünk. Az évi egy-két alkalom miatt, amikor valami városi elfoglaltságot szeretnénk csinálni, nem költöznénk a városba.
Egyébként nekem pont a kérdés fordítottja szokott eszembe jutni: a városiak azért mennek mindig fizetős szabadidős programokra mert annyira nem tudnak magukkal mit kezdeni?
2022. okt. 14. 06:32
14/19 anonim válasza:
Kertészkedés, videojáték, sorozatok, filmek, olvasás, kirándulás, társasjáték, beszélgetés, sütés-főzés, ilyesmik. Vagy vonatra/autóba ülünk és elmegyünk valahova.
(Nálunk még kocsma sincs a faluban :D)
2022. okt. 14. 08:13
15/19 anonim válasza:
#13: jó a felvetés! :)
2022. okt. 14. 09:44
16/19 anonim válasza:
Szerintem 10-es IQ felett nem okoz gondot hobbit találni és megtalálni azokat az elfoglaltságokat, amik lekötik ilyen helyen telken belül és kívül egyaránt
2022. okt. 14. 09:49
17/19 anonim válasza:
#13: egyébként sok ilyet látok, pl. nyáron, hogy beülnek egy kerthelyiségbe, és órák hosszat ott nyomkodják a telefonjukat. Miért kell ehhez elmenni valahová...? Ez a "program"? Otthon is csinálhatná... :)
2022. okt. 14. 09:57
18/19 anonim válasza:
Kocsmába?
Elmegyek túrázni, sétálni, biciklizek, gombát gyűjtök, stb. stb.
2022. okt. 14. 12:14
19/19 anonim válasza:
Vannak nagyvárosi barátaim, mégse járnak minden hétvégén moziba meg színhàzba, inkább gubbasztanak a lakásban, amíg én kint grillezek a kertben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!