Akik falukba laknak nagyvárostól messze hogy tudják úgy eltölteni a szabadiőt úgy, hogy gyakorlatilag sehova nem tudnak menni max a kocsmában?
tanulok, filmet nézek, építem a vállalkozásomat, párommal csináljuk közösen ezeket.
Ki se kell tennem a házból a lábamat, hogy hasznosan töltsem el a szabadidőmet.
Mi is kisvárosban laktunk
Sajnos nincs ott semmi
Utáltam
Kb sose mentünk sehova inkább néha messzebbre kirndulni
Imádok Pesten lakni annyi a lehetőség!
bakker, én tényleg nem értem az ilyen kérdéseket
a vállalkozásommal foglalkozom én is, mivel szeretem, így egyben szórakozás is. + tanulok, netezek, sétálok-kirándulok, filmezek, hobbimmal foglalkozok, kocsmába csak olyankor megyek, ha este 10-kor jut eszembe, hogy jó lenne egy kis üdítő vagy chips, és már semmi sincs nyitva.
Hiába vagytok vállalkozók ha egy kérdést sem értetek
A kérdező nem arra gondolt hogy ti még szabadidőtökben is dolgoztok e..
Hanem hogy ki hova megy kikapcsolódni!
Kisvárosban meg nem nagyon lehet sehova.. max sétálni.. de minden nap ugyan oda? K… unalmas lehet
8: de szerinted aki nagyvárosban él, az minden nap kikapcsolódni jár el...???
Egy frászt!
Mi pl. Máriaremetén lakunk (II. kerület külső része). Pont ugyanannyi bejutni egy színházba, mintha valaki pl. Balatonalmádiból menne Veszprémbe, vagy mittomén Monorról a belvárosba.
Tehát nincs rosszabb helyzetben egy "falusi", mint én aki a fővárosban lakik. És nem, nem megyünk be minden nap a belvárosba "kikapcsolódni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!