Falvakban a fűtési szezon beindultával nagyon elviselhetetlenné válik a levegő?
Személy szerint rosszul tudok lenni, amikor egy hideg napon kimennék levegőzni, és csak a füstöt érzem szinte, semmi mást azon kívül.
Én komolyan venném nagyon a környezetszennyezést, mert jó, érthető, ha valaki szegény, és nem telik rendes tüzelő anyagra, de basszus, akkor se kellene belélegezhetetlenné tenni a levegőt.
Arra nem gondoltam. :))))
Magyarország nagyjából lapos, nem jellemző, hogy völgyben lennének. :)
Nálunk vannak szomszédok, akik erőszeretettel dobták tűzre a csomagolóanyagokat. Van szaga, igen úgy 15-30 percig, de általában ezeket akkor dobják rá, hogyha már "senki" nincs az utcán.
A rossz levegőt ennek ellenére nem a falura mondanám. Pesttől nem szűnt meg az undorom, állandó a húgyszag meg az egyéb büdösség, tömegközlekedési eszközökről nem is beszélve. Múltkor is azt hittem, hogy elhányom magam a villamoson, pedig "csak" izzadtság-szag volt.
De szerintem elég szemléletes dolog az, hogy a szennyezettségre érzékeny arcbőröm haláljól elvan itt vidéken, de amint feljárol Pestre kijön minden ragya.
Plusz nálunk "roskadnak" a fák a zuzmóktól, Pesten aligha.
Nálunk igen, brutális. :(
Szellőztetni kora reggel tudok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!