Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Napi 1-2* 45 perces kutyasétál...

Napi 1-2* 45 perces kutyasétáltatásért és időnkénti bevásárlásért, postai csekk befizetésért milyen összeget "illene" megbeszélni?

Figyelt kérdés

Beteg a gazdi, eredetileg csak önkéntes segítségként gondoltam a kutyasétát, de megkér erre arra, mondta, hogy nem ingyen, találjak ki valamit, egy összeget.

21 vagyok és nem tudom mit kéne mondanom, nem akarom lehúzni, mondtam neki többször, hogy nem kérek semmit, de mindig mondja, hogy dehogyis.

Ötlet?

2022. okt. 7. 13:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem visszamondom az egyéb dolgokat, csak a kutyasétát vállalom, de azt ingyen.
2022. okt. 17. 08:49
 12/15 anonim ***** válasza:
1200,- Ft-ot kérj óránként!
2022. okt. 17. 14:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez lesz a legjobb megoldás!

2022. okt. 17. 23:29
 14/15 anonim ***** válasza:
24%
Köss vele eltartási szerződést.
2022. okt. 18. 06:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyéni megállapodás alapján. Lehet olyan összeget találni, ami mindkettőtöknek megfelel. Nincs standard összeg, nem a kommunizmusban élünk.

Én pl. nem aláznám meg magam túl kevés összeggel, ha ilyet vállalnék. Kivéve, ha az éhhalál szélén állnék.

júl. 20. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!