Mikor szoktatok postára menni?
Olyan válasz miért nincs, hogy soha?
Normális ember csekket nem fizet papír alapon, online ügyintéz, csomagot meg futárral küld. Évente 2-3 alkalommal meg elmegy az ajánlott levélért, amikor éppen tud.
Össze-vissza, napközben.
Kedves Első válaszoló! Nem csak csekket meg csomagot lehet ám postán intézni. Pl. hivatalos megkereséseket magánszemélyek felé még mindig csak postán lehet küldeni ahhoz, hogy azt perben elfogadják, így ügyvédként nincs más választásom, mint folyton postára mászkálni.
Ne csak magadból induljál ki, nemcsak csomagrendelő meg csekkfeladó magánszemélyek léteznek.
Legalább bíróságok meg egyéb hatóságok irányába már működik az elektronikus kommunikáció.
Nekem nem engedi az egyik szolgaltatom hogy utaljam azt, amiröl csekket küld. Azt mondtàk addig amig nem szamlaznak online, csak postan fizethetek.
Amugy en igyekszem munkaidön belül kirohangalni postara az ügyfélszamlakkal, fiz felszolitokkal stb (online szamlazunk de köteles vagyok postazni mert az online szamla befogadasi feltetele hogy az ügyfelnek online szamla tarolassal kell rendelkeznie különben nem könyvelheti le az online szamlat ha nincs meg neki papiralapon akkor)
Az ügyfelek java reszenek nem adottak a technikainfeltételei ahhoz hogy az online szamlait a NAV szabalyainak megfelelöen tarolja. Igy hivatalosan hiaba online szamlazunk, ki kell postazni is papiralapon különben nem fogadjàk be a szamlat egyszerüen.
13 körül szoktam menni
Akkor intezem a magandolgaim is postan
Én úgy negyedévente, véletlenszerű időpontban.
Az anyósom naponta- kétnaponta, reggel. :D
Lehetőleg soha, szerencsére csak magánszemélyként kell, hogy néha postára járjak.
Amit lehetett atcsatornaztam online felületre, amit még nem lehet, amiatt sajnos el kell menni... és ilyenkor általában este megyek, mert nincs máskor idom és persze ilyenkor van a legnagyobb tömeg is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!