Postára be lehet menni görkorival?
Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat.2020. ápr. 22. 10:51
1/11 anonim válasza:
Azt nem tudom, ez mitől közlekedés. Valószínűleg igen, be lehet menni. Emlékeim szerint nem homokos a talaj, hanem szép sima. A neveletlenség meg nem jogi kategória. Ahol van biztonsági őr a bejáratnál, az megkérhet rá, hogy vedd le, vagy maradj kint.
3/11 anonim válasza:
Ki van írva, hogy tilos? Van az ajtón áthúzott görkorcsolya piktogram?
4/11 anonim válasza:
Ha van személyzet az ajtónál, biztos nem enged be. Véletlenül nekicsúszol valaki másnak, fellököd, aztán majd megy a pereskedés. Nem hiányzik ez a postának.
5/11 anonim válasza:
Elvileg van piktogram. De hogy minden egyes postán ugyanaz van-e, abban nem lennék biztos. Én egy elég nagy postára járok, itt minden ki van matricázva, táblázva.
6/11 A kérdező kommentje:
Melyik kategóriába kellett volna írnom?
Amúgy simán beengedtek görkorival. Nyilvánvaló, hogy nem a talaj minősége miatt kérdeztem. Sajnálom, hogy ennyi megkeseredett ember van az interneten, lépten-nyomon ilyenekbe botlani.
2020. ápr. 22. 13:20
7/11 anonim válasza:
Azért írtam úgy, ahogyan (első vagyok), mert viselkedni tudó ember sportcélokra használja a görkorcsolyát, nem gyalogosok között szambázik, függetlenül attól, hogy a jog mit ír elő.
8/11 anonim válasza:
ha van rajtad maszk, és nem zörögsz a korival, akkor nem szólhatnak. Inkább a korcsolya, mint egy tüsszögő, orrfújós, de jólöltözött ember maszk nélkül.
Menj be bátran, egy próbát megér. Maszkod legyen, mert arra figyelnek.
10/11 anonim válasza:
a görkorizás életforma #1 van hogy egész nap le sem veszed
de ha már a sportmániádnál maradunk, érdekes, melegítőben bemehetsz a postára? vagy azt is leveszed az ajtóban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!