Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » 27 évesen “idős” vagyok...

27 évesen “idős” vagyok ahhoz, hogy egy új országba kiköltözzek egyedül és újraépítsem magamat?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy amúgy nem vagyok idős, másik is mennek ki így, de a legtöbben a párjukkal, addigra már van felépített életük.

Én azonban egyedül vagyok. A fizetések miatt nagyon vonz a célország, a nyelvüket is beszélem, egyedül az tart vissza, hogy egyedül lennék, mint a kisujjam. Ez így, a harminchoz közel necces? Nő vagyok, ha ez számít.

2022. szept. 23. 14:22
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nekem is csak a barátnőm, meg persze a családom hiányozna.

Azt nem tudom, hogy ilyen vén fejjel, idegenként tudnék-e már párt szerezni odakint, vagy egyedüllétre ítélném magamat. :)

Nem pasizni mennék ki nyilván, de valahol jól esne, ha nem egyedül lennék, mint a kisujjam.

2022. szept. 23. 14:42
 12/21 anonim ***** válasza:
92%
Milyen vén fejjel..? 27 vagy jézusom.
2022. szept. 23. 14:44
 13/21 anonim ***** válasza:
92%
Miért, ha Magyarországon maradsz akkor nem leszel egyedül? Most is egyedül vagy. Próba szerencse, ha úgy mész ki, hogy nyitott vagy új élményekre és új emberekre akkor valszeg hamarabb változnak a dolgok, mintha maradnál. Belgium elég multikulti, hamar nem leszel idegen.
2022. szept. 23. 14:45
 14/21 A kérdező kommentje:
Te hol élsz egyébként kedves 24 évesen kiköltöző? És milyen hamar tudtál “beilleszkedni”?
2022. szept. 23. 14:48
 15/21 anonim ***** válasza:
80%
14 Írország, 10 éve jöttem ki. Az első pár (6-7) hónapom nagyon magányos volt, de utána megtaláltam a helyem. Volt akivel munkahelyen haverkodtam össze, eljártam programokra, koncertekre, expat találkozókra, kerestem a lehetőségeket és 1 éven belül már volt a társaságom. Ne hatalmas baráti kört képzelj el, 2-3 ember van itt akivel tényleg közeli a kapcsolatom, meg van több haver akikkel csak valamilyen esemény kapcsán találkozom, de ez pont elég :)
2022. szept. 23. 14:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok az első kommentelő aki 24 évesen költözött ki.

Én Vorarlbergben élek és nekem brutál nehéz volt.

Ha tanácsot adhatok SOHA ne menjen ki senki kevés pénzzel külföldre.

Legyen minimum 3-4.000 Euro nálad,hogy egy lakást tudj bérelni.

Kevesebbel ne menj ki mert nagyon megszívhatod sajnos.

Mindig rizikós az ilyen mert ha nem jön be a munka akkor anyukádékhoz nem tudsz kint elköltözni mert nem tudod fizetni a lakást.

Szóval pénz legyen nálad.

A nyelv is nagyon fontos, főleg ha nem a tipikus bevándorló munkákat akarod csinálni. Én irodában vagyok de vért izzadtam konkrétan 2 évig folyamatosan és még most is mert félek,hogy a nyelv miatt hibázok a munkámban.

Vagy a meetingen nem értem pontosan mi van és hibázok.

Szóval az a nyelvtudás nem elég amit jónak gondol az ember otthon.

Maximum ha takarítani akarsz meg a kenyeret megvenni a boltban

Ha ennél többet akkor már most jól kell beszélned vagy kell,hogy legyen annyi pénzed,hogy kint megcsinálsz még pár kurzust.

Szóval a pénz a legfontosabb szerintem egy kiköltözésnél,hogy ne gyere haza 1 hónap után.

2022. szept. 23. 17:52
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Én 26 vagyok, 1-2 éven belül tervezek kiköltözni, még gyűjtök pénzt. Nem érzem magamat idősnek, egyáltalán. Még legalább 40 évig dolgozni fogok, majd utána ráérek idősnek érezni magam.
2022. szept. 23. 19:32
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja, az összes barátomat, és minden kapcsolati hálómat 20+ évesen szereztem. Tudom, hogy meg fogom tudni csinálni újra, hiszen egyszer már sikerült, nulla ismerőssel költöztem a jelenlegi városomba is.
2022. szept. 23. 19:35
 19/21 A kérdező kommentje:

16- de akkor te sem úgy beszéltél, amikor kimentél, mint az ottaniak, nem? Akkor milyen munkát végeztél?

Amúgy vendéglátásra gondoltam, ott van tapasztalatom.

2022. szept. 23. 21:41
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Fél évig csicska munkát csináltam amit a bevándorlók.

Vendeglátás.

De aztán kifizettem 3000 Eurót, leraktam a C1-es nyelvvizsgát a nulláról és elvégeztem egy könyvelő képzést.

Így dolgozom most.

2 év alatt…úgy,hogy 100.000Ft-al jöttem ki és azt is fordítottam,hogy wie geht es dir.

Ezért írtam,hogy másnak ne legyen ekkora szenvedés a kiköltözés csak azért mert azt hiszi,hogy egyszerű.

2022. szept. 23. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!