27 évesen “idős” vagyok ahhoz, hogy egy új országba kiköltözzek egyedül és újraépítsem magamat?
Tudom, hogy amúgy nem vagyok idős, másik is mennek ki így, de a legtöbben a párjukkal, addigra már van felépített életük.
Én azonban egyedül vagyok. A fizetések miatt nagyon vonz a célország, a nyelvüket is beszélem, egyedül az tart vissza, hogy egyedül lennék, mint a kisujjam. Ez így, a harminchoz közel necces? Nő vagyok, ha ez számít.
Egyáltalán nem!
Én 24 évesen 2 éve költöztem ki.
Nincs olyan,hogy idős vagy ehhez ahhoz.
Gondolj bele…10 év múlva 37 leszel. Akkor is ha kimész és akkor is ha nem.
Annyi,hogy az egyedüllét nehéz igen.
De hogyan terveznél kimenni egyébként egyedül?
Hova mennél?
Nekem egy ismerős segített az elején.
Ez egyedül nem tudom mennyire megoldható.
Ahhoz,hogy dolgozz lakcím kell de ahhoz,hogy legyen lakcímed munkahely kell.
A szüleimnek van kint ismerőse. Csak 30 évvel idősebb nálam, így valószínűleg nem ő lesz az új pajtim.
Igen, sokat filózok ezen, de muszáj lesz lépnem valamit, mert itthon haza kellett költöznöm, nem bírom az albérletet kifizetni úgy, hogy mellette gyűjtsek és szórakozásra is maradjon. Ez nem élet...
Európára gondolok. :)
Egyébként nincsen sok barátom. Egy szál. De ő nem költözik, mert az idén szült, családja van már.
Európán belül gyakran látogathatod, máskor pedig megoldjátok online. Nekem otthonról csak a barátaim hiányoznak, de simán tudunk találkozni évi 5-6 alkalommal (ilyenkor több napra) és más felületeken tartjuk a kapcsolatot. Itt helyben is lettek barátaim, társaságom, a párom is itt ismertem meg.
A leírtak alapján nem látok indokot arra, hogy maradj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!