Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Most velem van a gond ,hogy...

Most velem van a gond ,hogy nem tolerálom már ?

Figyelt kérdés
Nemrég költözött be egy fiatal pár a szomszzéd lakásba .Nekik is szintén van kutyájuk,az enyém az övét nagyon nem szereti !!! Konkrétan nem egyszer volt már rá precedens ,hogy mentem ki a lakásból zárom be az ajtót és rongyol lefelé a kutya közben össze ugrál az enyém meg a kezemben ...Jön le a srác kérdezi...szedje le rólam? Hát mondom azt megköszönném.pont haza értem nem öltöztem át ,szoknya-harisnya szépen szét is kapta ... Ma is ...jöttem volna fel ,elengedve a kutya a lépcsőházban az enyém teljesen odalett fel is ettem...ismét rám ugrál,nem tudok ki menni a lakásból úgy nyomtam ki mert jött volna be és még sorolhatnám ... Tényleg velem van a baj ,hogy ennyire elegem van már ? Nem veszik a lapot de most már fel tudnék tőlük robbanni ,a normális segítséget előre nagyon szépen köszönöm !!!!N30
2022. szept. 21. 16:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja, látom, hogy már megkérted őket, hatástalanul. Önvédelmi boltokban kapsz medvékre és kutyákra is ható gázsprayt, azzal fújd le legközelebb, ha nem tudod tőle bezárni az ajtót, vagy ha "neked megy".

Jött már az utcán nekem egy szabadon engedett kaukázusi juhász (!), akinek nem voltam szimpatikus, kapásból torokra jött, és ököllel megütöttem, önvédelemből, mert tényleg azt éreztem, hogy ez itt most elharapja a torkom. Rosszul éreztem magam miatta, de volt pofája a gazdájának megfenyegetnie feljelentéssel, hát mondom ő lesz a következő, akinek eltöröm az állát, és nincs az a rendőr, aki ne röhögné körbe, ha bemenne azzal, hogy egy 52 kilós nő megverte.

Azóta szájkosárral, pórázon sétáltatja a - sajnos még mindig neveletlen - állatot.

Ezt talán érdemes lenne elmondani neki, hogy te ugyan nem vagy ilyen, de ha valaki fél esetleg a kutyáktól, vagy csak van valami régebbi traumája akár emberek által, akkor simán tehet kárt az állatban, ha az csak úgy odaszalad, érdemes ezért is pórázon tartani. Meg mert vannak beteg phaszok minden lakótelepen, akik szöges kolbászt, meg mérgeket tesznek ki.

2022. szept. 21. 23:10
 12/14 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm ... azért ne haragudjunk már meg mikor meg is kértem,a lapot se veszik ,hogy a saját lakásomba azért ne jöjjön már be ha van nekem is kutyám ha nincs és teljes mértékben lesz@rják .... Most akkor az ilyennel is mit lehet csinálni ? Nem egyedül laknak és jön a duma nem bánt az engem nem érdekel,nem harci kutyáról beszélünk (fajta) de könyörgöm ...teljesen hatástalan volt amit eddig csináltam de ha ismét szólók abból cirkusz lesz mert kinek képzelem magam .... pont annak aki ugyan itt lakik és ugyan annyi jogom van a kutyámat vinni hozni mint nekik ... 28 éves a csaj 2 évvel fiatalabb mint én a férje meg egy idős velem ...egyszerűen már nem tudom mit mondjak nekik ....
2022. szept. 22. 07:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nincs Armani öltönyöm, de ha összeugrálná egy kutya, akkor kiakadnék, mint az ingaóra.

Kérdezd meg tőlük, hogy miért nem pórázon viszik a kutyát ki?

2022. szept. 22. 08:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ja, én pl. egyenruhában járok dolgozni, ha összeugrálná, lehet, hozzávágnám, hogy lesz szíves másnap reggel hatra kitisztítva-kivasalva áthozni KUTYA NÉLKÜL.
2022. szept. 22. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!