Nem pofátlan a szomszédom?
Miért, te is fogyasztanál belőle tutira? Érdemes lenne beszélned vele, hogy rendben, vigye, de hagyjon meg neked is X mennyiséget, vagy amikor átmegy "legelni", akkor légy vele ott, és te is szedj közben belőle.
Mitől félsz ezt megbeszélni vele? Ez a te területed...
Velem egyszer már előfordult hasonló. Ingyen mehettem cseresznyét szedni. Annyit mondtak az elején csak, hogy honnan szedhetem a szemeket. Én meg nagy serényen leszedtem már majdnem az egészet a fáról, gondolván, hogy az igényeket elmondták, a többi cseresznyétől meg megszabadítom a tulajdonosokat, hogy ne rohadjon a fára. Persze ugyanakkor vigyázva azokra a szemekre amikből nem lehet szedni (saját célra kellett nekik). És a végén kijön az illető akié a fa, hogy majd még jönnek mások is. Égett a pofám rendesen, mert ha ezt tudom nem szedek másfél nagy kosárral, hanem hagyok másoknak is.
Lehet csak egy szimpla félreértés még akkor is, ha bosszantó. Ha kedvesen tisztázod, abból baj nem lehet. Bár önmagában pofátlanságnak tartom más kertjéből a gombát szedni, ha a tulajdonos is rajong érte/leszedi magának. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!