Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nem pofátlan a szomszédom?

Nem pofátlan a szomszédom?

Figyelt kérdés
Minden évben így esőzések után gomba terem a kertemben és a szomszédom mégkérdezte, hogy nem szedhet-e egy kicsit? Na abból a kicsiből végül 2 darab 20 literes vödörrel szedett, nekem egyáltalán nem hagyott semmit.

2022. szept. 10. 07:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%

Miért, te is fogyasztanál belőle tutira? Érdemes lenne beszélned vele, hogy rendben, vigye, de hagyjon meg neked is X mennyiséget, vagy amikor átmegy "legelni", akkor légy vele ott, és te is szedj közben belőle.

Mitől félsz ezt megbeszélni vele? Ez a te területed...

2022. szept. 10. 11:20
 12/14 anonim ***** válasza:
De igen pofátlan
2022. szept. 15. 01:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Velem egyszer már előfordult hasonló. Ingyen mehettem cseresznyét szedni. Annyit mondtak az elején csak, hogy honnan szedhetem a szemeket. Én meg nagy serényen leszedtem már majdnem az egészet a fáról, gondolván, hogy az igényeket elmondták, a többi cseresznyétől meg megszabadítom a tulajdonosokat, hogy ne rohadjon a fára. Persze ugyanakkor vigyázva azokra a szemekre amikből nem lehet szedni (saját célra kellett nekik). És a végén kijön az illető akié a fa, hogy majd még jönnek mások is. Égett a pofám rendesen, mert ha ezt tudom nem szedek másfél nagy kosárral, hanem hagyok másoknak is.

Lehet csak egy szimpla félreértés még akkor is, ha bosszantó. Ha kedvesen tisztázod, abból baj nem lehet. Bár önmagában pofátlanságnak tartom más kertjéből a gombát szedni, ha a tulajdonos is rajong érte/leszedi magának. :D

2022. szept. 15. 22:23
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem utólag sem égne a pofám annyit megjegyezni hogy legközelebb azért légyszíves hagyj nekünk is, mert én is szeretnék szedni. a legnyersebben előadva észre kell vennie hogy túltolta és vagy bocsánatot kér, vagy csak belátja hogy oké, legközelebb nem esem túlzásokba
2022. szept. 15. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!