Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » 15 éve voltam utoljára Budapes...

15 éve voltam utoljára Budapesten, most is kunyeráló, meg a csöves?

Figyelt kérdés
Akkor megkérdezték sokszor a 4es 6os villamoson hogy mennyi az idő, persze a telefonomon, utána jött a kérdés hogy megnézheti-e a telefonomat. Ha rágyújtottam akkor rögtön jött valaki hogy adjak egy szálat. Meg a sok adjak egy 100ast buszjegyre kéne. Ha meg nem adtam besértődtek. Az aluljáróban mindenhol csövesek voltak.
2022. szept. 8. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Én Budapesten élek, nem szoktam látni egyet se. Igaz, nem járok aluljárókban.
2022. szept. 8. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Csövesek dögivel mindenhol és a legnagyobb baj hogy rendkívül elhanyagolt, undorító mocskosak, betegek.

Tarhálni kevésbé mint xx éve de vannak még kéregetők.

A higiénia az a nagy baj és oda ülnek éjszaka stb ahova legközelebb a rendes emberek.

Telisde teli van hugyozva és okádva a város, a járdák végig

2022. szept. 8. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nezz at a csovesek felett es menj tovabb. New Yorkban is ezt csinaljak!! Meg Budan is,azert nincs Budan csoves,mert ott nem allnan szoba veluk es nem adnak semmit soha!!!

Ha aenki nem ad,rajonnek ,h nekik is dolgozni kell!!

Budapesten nagyon sok embert keresnek szakedtelem nrlkuli munkakra,epitoiparban segedmunkasnak stb!! Csak az nem dolgozik,aki nem akar!!!

2022. szept. 8. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sok. Hozzám odajönni nem nagyon szoktak, de mindenhol ücsörög valaki a lépcsőn, utcán, villamosra felszállnak kéregetni, főleg népszerűbb helyeken (pályaudvarok, Blaha, Móricz, körút) vannak fura alakok.

A cigi kéregetéssel nem tudom mi a helyzet, én nem dohányzom.

2022. szept. 16. 21:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Budapest hatalmasat fejlődött az utóbbi 10 évben érdemes megnézni.
2022. nov. 5. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!