Miért óbégatnak, hogy eldurvult a csöves probléma Budapesten, amikor ez természetes gazdasági folyamat?
Csövesek akkor is voltak amikor még nagyon-nagyon felkapott és nagyon-nagyon felpörgött volt a buliturizmus Pesten, csak akkor nem vették úgy észre őket. Én láttam, ahogy a Nyugati pályaudvarnál adták az ezrest meg a kétezrest a gazdag külföldi turisták a csöviknek akik táncoltak, mulattatták őket, azok meg röhögtek rajtuk. Meg vették nekik a piát bárokból.
Iszunk, hányunk, belefekszünk város voltunk, felkapott AirBnB-vel, szó szerint világvárosi árakon lehetett rövid távra kiadni lakásokat, annyira pörgött a bebaszós turizmus, aminek most teljesen véget vetett a covid. Szerintem emiatt akkora ingatlanárzuhanás/hitelválság is lesz mint ide hawaii, mert mindenki megőrült ettől a befektetési láztól, őrülten vették fel a hitelt, mindenki passzív jövedelmet akart és a four seasons hotel tulajdonosának egyben vezérigazgatójának érezni magát. És ennek az egésznek most vége.
Csoda hát, hogy agresszívak lettek a csövesek, és rátámadnak a polgárokra olykor, mivel a magyar 50 forintot sem ad, nem hogy papírpénzzel tömje őket mint a nyugati. És akkor még a munkanélküliségről, bedőlt iparágakról, elszegényedésről nem is beszéltünk. Nyilván még több lett a csöves.
Nem tudok, felmenni úgy facebook-ra, hogy ne reklámoznának valami ilyesmivel Karácsony Gergely ellen, holott ha valaki hát ő, egyáltalán nem tehet a jelenlegi káoszról. Ő még így is menti a menthetőt, amit Tarlós elkúrt. Nem gondoljátok?
Attól hogy valaki csöves, még nem kellene vegzálnia az embereket.
Oké, feküdjön a padon vagy a bokorban, kukázzon, igya el az összekuporgatott pénzét, de mikor még fenyegetőznek hogy mi lesz ha nem adsz nekik pénzt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!