Sopron miért ilyen unalmas?
Én nem így látom. Pécsen rengeteg a munkahely, ha nem így lenne nem valtogatná a munkaerő nagy része havonta a munkahelyét kenyeskedésből, részben meg egymast el is üldözik, ennek örül a munkaadó is.
Pedig egy két benzineskanna, meggyújtani, és máris leég az épület.
Ha annyira fontos az munkaerő elüldözése, meg a veszteséges működés, akkor már egyszerűbb felgyújtani az épületet, az gyorsabban nagyobb veszteséget hoz.
Tarsasági élet pedig nincs, kihalt minden. Szerintem ha egy rendőrautó sem lenne, de még rendőr sem, akkor se lenne semmilyen társasági élet. Itt még pénzért sem lehet venni barátokat. De még mást sem. Szar csicska ez a hely. Kimegyek külföldre, ott sokkal több minden szabad.
Sopron akkora város mint a "kisebb" megyeszékhelyek,Kaposvár Veszprém Békéscsaba stb... de ezeknél már népesebb is valamivel,semmivel sem unalmasabb mint a "saját súlycsoportjába" tartozó középvárosok. Kőszeg stb..ezek 10ezres kisvárosok nem egy kategória. Ahogy a nagy megyeszékhelyekkel sem mint Szeged Győr Pécs stb...
Azaz kategóriájában bőven megállja a helyét,de nem nagyváros,így ha unalmas költözz nagyobb városba. Pl. Győr,közel is van,színvonal is hasonló,könnyen elérhető vonattal,busszal,kocsival,bárhogy,viszont nagyobb,így nyilván pezsgőbb is. Én soproni vagyok,és szeretem a városom,sokat nőtt az elmúlt évtizedekben,sokkal több minden van mint régen,viszont Győrt is csípem. Oda is van valamennyi "közöm". Gyms megye az egyik legfejlettebb itthon szerintem. Nekem elég Sopron,de ha kevés lenne biztos Győrbe költöznék.
Ha az is kevés és kell az igazi bigcitylife akkor meg Bp. Más igazi tényleg nagyváros nincs itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!