Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Csak szerintem betegek az...

Csak szerintem betegek az itteni falusiak? (Hosszu sztori)

Figyelt kérdés
Tehát mielőtt most jonne a sok falusi ember kiosztani, nem, nem azt irom hogy az osszes falusi ember ilyen, vagy hogy le nézem őket semmi ilyen nincs a dologba. Nos Németországba élek a családommal, a második osztályt már itt kezdtem és itt tettem le a sulit, amiota csak kint vagyunk, minden 1 évbe egyszer járunk haza magyarba nyáron. Elso osztályba illetve mikor még ovodás voltam magyarba laktunk, egy falun, ami úgy nem mondható falunak, inkább olyan mint egy nagy falu, mi közös udvarba lakunk, ahol a mi részünk el van kerítve, tehát külön udvar külön minden, visszont ha ki lépünk ezen a keritésen ott van a tobbi lakos akiknek màr ninvs el keritve a házuk, illetve igénytelenek, folyamatosan veszekednek, mikor magyarba vagyunk 2 naponta járnak ebbe az udvarba rendőrök,mivel hajnalok hajnalán aludni se lehet mert a szomszédok bunyoznak, veszekednek meg ilyenek. Mielőtt még jonne az a komment hogy ez kamu, meg hogyha nemetbe lakunk alapbol nem egy közös udvarba lenne házunk magyarba, dehát de ez igenis így van, a mi házunk szép, ki virit az udvarba, illetve el van kerítve és tiszta, amikor mi nem vagyunk ott szoktak járni a nagyszüleim takarítani, és ha már egy 4 szobás nagy ház, ugy hogy mi csak négyen vagyunk, én az öcsém meg a szüleim, akkor miért kellene már új házat venni? (Nyilvan ez az egész ami van igy nem mehet tovább tehát tervezőbe van amúgy hogy valakinek eladjuk ezt a házunkat, bár őszinte leszek a szomszedok miatt hulye lenne az, az ember aki megveszi) lényeg a lényeg hogy volt a születésnapom akkor voltunk 2 napja magyarba, jott az egesz rokonság meg mindenki, alapbol is régen láttuk egymást ezért csináltunk egy kis zenét, táncoltunk az unokatesoimmal stb, de mivel ezeket a szomszedokat nem ismerjuk mert amikor még mi laktunk itt normális szomszédok voltak, tehát ezek ujjak, ezért nem is hallgatuk olyan hangosan meg minden (Pedig hétvége volt, szombat) lényeg a lényeg hogy másnap talalkozunk valami falusi nővel aki jott az ottani rokonaihoz, és elkezdi hogy mi tiszta szégyenek vagyunk, hogy meghalt az egyik szomszedunk es zenet hallgatunk es bulizunk, es hogy nincs bennünk intelligencia, nos mi azt az embert egyaltalan nem ismertuk, amit a nő tudott is, kettő ez olyan dolog hogy ennyibol az egész falut gyászolhatnám ha meghalna valaki, sőt ha meghalna egy ember a fél világnak gyászolnia kéne, tehát ezzel azt mondta amugy nekem a nő hogy mivel meghalt az idegen szomszed akit nem is ismertem kb 60 éves lehetet, ezért megse tartsam a születésnapom, ne is hallgassak zenét a rokonaimmal akiket 1 éve nem láttam, sőt még sirjak meg virasszak gyászoljak. Akkor a kislányok az ilyen 14 évesek be szologatnak a felnőtt asszonyoknak, macsétával verekednek az udvarba, ki hivják a rendoroket, halálra fenyegetik egymást majd 3 nap és ki békülnek alkoholizálnak isznak, akkor a faluba ha valaki már beszélgetet egy lánnyal, vagy fiuval már mindjart ki talalják hogy a bokorba is voltak😂 irigyek, mindent meg tudnak magyarázni, amit pl itt észrevettem hogy rengeteg a Beás Roma származású, és a legnagyobb gond itt velük van, sok ilyen ismerosom van akik szépen normálisan kulturáltan viselkednek, de akik itt laknak eszméletlenül betegek. (Ja és Nem, nem vagyok rasszista, nem nézek le senkit még mielott bármi ilyen is lenne) pl az itteni 14 éves lányoknak már 1 éves gyerekük van, jo nyilvan ehhez semmi közöm, ők nem kötnek belém, akkor én miért kotekedjek vagy itélkezzek, csupán csak le írom mik vannak a ebbe a nagy faluba, ami városnak van hívva visszont olyan inkabb mint egy nagy falu. Akkor a lányok többsége hazudos, rá másznak egymás palijára, de mások előtt elő adják hogy a tisztességesnél is tisztességesebbek, kotekednek az emberekkel, for a vérük, lényegébe nem lehet velük meg lenni.
2022. szept. 2. 22:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Uh, használj bekezdéseket, ez így eléggé olvashatatlan:S
2022. szept. 2. 22:31
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez felénk egy teljesen átlagos sztori. Én is városban élek ami olyan mint egy nagy falu.
2022. szept. 2. 22:44
 3/23 A kérdező kommentje:
Na en meg azthittem hogy csak ebbe a faluba betegek ennyire az emberek, tehát akkor a Magyarországi emberek fele majdnem ilyen? Vagyis ugy értem hogy mindenhol vannak ilyen beteg emberek mint nálunk ebbe a faluba. Amúgy nagyon nagy szerencse illetve örülök hogy nem ott lakok, itt meg németbe elő se fordul az ilyesmi mint a mi falunkba magyarba, nagy ez a város ahol vagyok de amilyen nagy olyan nyugis, nyilván veszekedes verekedes mindenhol van, de az azert ami ott ment éjjel nappal, meg amit a kis 14 évesek muveltek, az már sok volt.
2022. szept. 2. 23:10
 4/23 A kérdező kommentje:
Meg szerintem gyerekes amit műveltek még az ilyen 45/50 éves nők is, pl amikor verekedes vagy veszekedés volt az udvarba, az a rokon nő a negyedik szomszédbol már ment átt nézni hogy mi folyik, sőt még bele szolt, de még képes volt drukkolni is, valami főnöknek érzi amúgy magát, pl multkor kapával ment neki egy közös udvari nőnek,mert megvédte a lányát, mert csak ugy a semmibol elmondta minden k*rvanak meg igazából amire rá jottem h ezekkel nem birsz, tehat ezekkel egy épp eszű normális ember nem bírja. Ezek mindennél és mindenkinel jobban tudnak mindent, okoskodnak beképzeltek azt olyan maradni buta primitív analfabéták, és annyira tud idegesíteni hogy az ilyenek teszik veszik magukat a legnagyobbra.
2022. szept. 2. 23:15
 5/23 anonim ***** válasza:
89%
Én ezt képtelen voltam elolvasni.
2022. szept. 3. 02:00
 6/23 anonim ***** válasza:
86%

A cigányok ilyenek, nem újdonság. Felesleges volt erről kisregényt írni.

Németországban is lehetnek hasonló városrészek.

Menj el egy arabok lakta gettóba!

Nem magyarba, németbe, hanem Magyarországon,Németországban.

Hol kérdésre pedig -ban a válasz, nem pedig -ba.

Nagyon igénytelen így fogalmazni.

Abban meg van valami, hogy ti akkor mulatoztok, amikor meghalt a szomszéd.

2022. szept. 3. 07:18
 7/23 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os, ki jössz ide Németországba, elsőnek, én leszek a szomszédod, meghalok 1 nappal azelott mielőtt a szomszédod lettem volna, tehát alapból nem is ismersz, Születésnapod van, illetve ott vannak a rokonaid, akiket 1 évbe egyszer látsz és ennyi. Akkor ne kezd el nekem mondani hogy te meg érzed és a semmibol inkább sírsz mert meghalt egy idegen szomszéd, sőt még nem is eszel, megse mozdulsz. Gondoltam hogy bele fognak kötni a helyesírásomba de mivel Németországba jártam iskolába, ne várjátok el hogy itt most Perfekt legyek, a másik pedig az, hogy lényeg hogy el tudtod olvasni azt is hogy "németbe" meg "magyarba"
2022. szept. 3. 08:42
 8/23 anonim ***** válasza:
58%
Nem foglalnád össze a lényeget 5 mondatban? Képtelenség elolvasni amit ide hánytál egybe.
2022. szept. 3. 14:47
 9/23 anonim ***** válasza:
57%

Nem sírok meg böjtölök, de nem fogok táncmulatságot tartani.

Alapvetően semmi komolyabb probléma nincs a helyesírásoddal, ezt az 1-2 igénytelen dolgot leszámítva. Ezt nagyon sokan így használják, sajnos azok is, akik soha nem voltak külföldön.

2022. szept. 4. 09:17
 10/23 anonim ***** válasza:
70%
Nem akarok bunkó lenni, de attól, hogy Németországban élsz, a magyar az anyanyelved, nem lenne hátrány, ha tisztességesen megtanulnál magyarul írni.
2022. szept. 4. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!