Mit lehet kezdeni az aljas, csavargó retkekkel akik, nem bírnak viselkedni amikor elhaladnak az ablakunk előtt?
Figyelt kérdés
Befütyülnek meg előfordult már hogy benyúlkáltak az ablakon. Már roh@dtul elegem van.2022. aug. 27. 00:18
11/18 anonim válasza:
Jó ötleteket kaptál:). Az jutott eszembe, hogy amikor hallani, hogy jönnek, az ablak közelébe mész, és egy személyi riasztót megszólaltatsz, ha szemétkednek. Annak van hangja eléggé.
12/18 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat! Valami folyadékra gondoltam én is, csak nem vizet hanem mondjuk sósavat vagy nitrohígítót tolnék a pofájukba finoman. Rács egyébként van az ablakon csak nem valami hatásos mert nem elég sűrű, tulajdonképpen csak dísz.
2022. aug. 27. 08:42
14/18 anonim válasza:
Vegyszert ne önts rájuk, mert te kerülsz bajba, egy nőt pár éve elítéltek ezért. Tekerj inkább szögesdrótot a rácsra, akkor az ő hibája lesz, ha megsérül, mert ő volt a tevékeny fél, aki benyúlt. Esetleg táblát is ki tehetsz, hogy vigyázat, sérülésveszély, úgy le vagy védve.
15/18 A kérdező kommentje:
Normális nem, csak ideges.
2022. aug. 27. 08:51
16/18 anonim válasza:
Jo mérges szobakutya. Az egyböl ráharap a kezére ha benyúl.
Hibáztatni nem tudnak, az állat be volt csukva. Minek nyulkált be. Én biztos bekészitenék egy botot is és rávágnék egy olyat, Hogy az életben többet nem nyúlna sehova.
17/18 anonim válasza:
Vagy még ami marha jó lehet, gyors ráengedni kezére a redőnyt :D
18/18 anonim válasza:
Keze alá dolgozol a nyúlkálónak: oda készítesz neki egy fázis és egy nulla vezetéket a megvilágosodáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!