Van itt rajtam kívül aki megbánta, hogy lakást vett?
Én azt,hogy örökölni fogom.
Egy falu,sok marhával.
Várostól nincs messze,de semmi kedvem itt lenni a semmi közepén.
Én utazni akarok,világot látni és nem csak egy helyen megrohadni.
Ez a nagy bűnöm.
Senki sem fogja helyettem őrizni,azért nem mondom hogy sose szeretnék itt lenni de akkor is.
Sokan tuti köpködni fognak,hogy jajj de rossz nekem hogy kaptam egy házat.
De ők ezt nyilván nem értik.
Hogy mi lesz a vége,azt nem tudom.
Én panellakást vettem, és legfőképpen a szagok készítenek ki.
Sok a dohányos, lehetetlen szellőztetni, mert egész nap és egész este dől be a dohányfüst a lakásba, konkrétan kaparja a torkomat.
Ráadásul valami borzalmas a lakás szellőztethetősége. Hiába csinálok kereszt huzatot, meg sem mozdul a levegő, csak büdös lesz.
Plusz ugye ha bezárom az ablakot azonnal vissza melegszik a lakás 30 fokra, most is amikor kint 20 fok van.
Főzni is szeretnek, akkor meg az undorító erős kajaszag jön be mindenhonnan.
Vagy éppen feljön a WC-nél a szag ha zárva minden ablak.
Én nem bántam meg, abban élünk, imádjuk.
Te miért bantad meg?
A legkellemetlenebb, hogy mindig is vágytam rá, hogy vendégeket tudjak fogadni, ezért is keretem 1,5-2 szobásat.
De eddig bárki járt itt, az megjegyzést tett a szagokra akarva-akaratlanul is.
Testvéremék is a büdös "nagymama" szagra. Haverom első kérdése az volt, hogy dohányos volt az előző tulajdonos? Miközben teljesen felújított lakás.
Általában akkor nyitok ablakot amikor elmegyek, de így is legtöbbször amint belépek a lakásba megcsap valami szag és már gyomorgörccsel jövök haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!