Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Van itt olyan aki veszprémből...

Van itt olyan aki veszprémből költözött el Miskolcra? Eddig hogy tetszik? Megbántátok?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 20:51
 1/6 A kérdező kommentje:
Hogy tetszik eddig nektek?
2020. ápr. 25. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
36%
Szia, nem tudom mit szeretnél ott csinálni, de a pillásom pont onnan költözött Pestre, azt mondta onnan csak menekülni lehet. Volt egy miskolci pasim, szerette volna h lekoltozzek oda, de ahanyszor körül neztem ott, nagyon lehangoló volt. Így mar a fiúval se maradtunk együtt.
2020. ápr. 25. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:
30%
Én miskolci vagyok, de szerintem hülyeséget csinálsz.
2020. ápr. 25. 21:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Enès Miskolci vagyók csak puszta kíváncsiságból kérdezem
2020. ápr. 25. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
96%
En nem vagyok miskolci, de nagyon szivesen koltoznek oda. Magyarorszagon a legjobban elheto varos, 3 evig jarkaltam le hetvegente, es mindig egyre jobban megtetszett, viszont amiota nem jarok le, nagyon hianyzik. Paratlan varos, amiben hatalmas lehetosegek rejlenek, csak ki kene oket hasznalni. 1000x inkabb Miskolcra koltoznek, mint BPestre.
2020. ápr. 30. 12:57
 6/6 anonim ***** válasza:
29%
Az a baj, hogy ebben a városban évszázadok óta csak a lehetőség rejlik.
2020. máj. 12. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!