Nėmetbe jötünk ki, befogadott minket egy ismerös aki belejentett, sajnos ėlvezi hogy ki vagyunk neki szolgàltatva a munkàt alig akarja elintėzni, ės szerintem ki akar minket dobni, hogyan lehetne magunkat vėdeni?
#21 Ja,Danke schön. 🙂
Elírtam, bocs.
24-Es a stílus nem mindegy ;)
ö mondta munka minden van! Mėg mindig van egy kis pėnzem nem 5 ezer forint ;) addig kitart míg nem àllunk munkàba, kettö magyarorszàgtòl bàrmi jobb olvasd el mi megy otthon! Sokan csinàljàk màr a nėpvàndorlàst mert nem lehet megėllni, tisztessėges munkàbòl! Katàsok se voltunk mi nem csaltunk otthon az adòt! Sokszor a felelötlen bàtor embereknek àll a vilàg, nem bàntam meg, csak idegesít egy ember de ö legyen a legkevesebb, ameddig lehet vele beszėlni tùl nagy gond nincs. Csak ėrdekelt enyi itt milyen lehetōsėgek vannak ilyen helyzetben, örülök hogy neked biztinsàgosan sikerült, ės nincs ilyen problėmàd, a stílusod sokat elàrul a jellemedröl.
*Jaj bocsànat elírtam biztonsàgosan! Ha kihagytam vesszöt bocsànat :(
A hosszù betüket meg nekem így adja ki a klaviatùra, remėlem abba is bele kötsz.😂
Engem nagyon zavar ez a “németbe” + “magyarba”.
Aki így beszél az sem “Németbe” sem “Magyarba” nem viszi semmire.
Kérdező, kitől akarsz te “Németbe” németül tanulni?
Nyelvtudás nélkül csak olyan munkákat tudsz elvállalni, ahol a munkatársaid is magadfajták nyelvtudás nélküliek.
Magyarországon most jobban lehet élni mint Németországban. A magas energiaárak feleszik a fizetést. Sőt elég sem lesz. A német lakosság 40 %-a egzisztenciális problémákkal fog küzdeni a télen. Aki eddig EUR 800-at fizetett a gázra annak ezentúl EUR 4.800 lesz a számlája.
Mi 🇩🇪-ban 1 fizetésből nem tudtunk volna megélni, ellenben Magyarorszagon.
Nem vagyok vállalkozó, alkalmazott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!