Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nėmetbe jötünk ki, befogadott...

Nėmetbe jötünk ki, befogadott minket egy ismerös aki belejentett, sajnos ėlvezi hogy ki vagyunk neki szolgàltatva a munkàt alig akarja elintėzni, ės szerintem ki akar minket dobni, hogyan lehetne magunkat vėdeni?

Figyelt kérdés

#törvény #Nėmetbeköltöztünk #Kiszolgàltatotthelyzet
2022. aug. 17. 12:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%

Basszus..

Én írtam,hogy ugyanígy voltam ahogy Ti de mégsem.

Én legalább egy mondatot megtudok fogalmazni magyarul.

Milyen jogi részére vagy kíváncsi?

Használj pontot, vesszőt és ékezetet mert így totál katyvasz amit írni akarsz.

2022. aug. 17. 14:34
 12/26 A kérdező kommentje:
10-Es oksika szedek c vitamint meg egyebeket te is szedj puszi😊
2022. aug. 17. 14:35
 13/26 anonim ***** válasza:
22%

Troll a kérdező.

ne etessétek...

2022. aug. 17. 14:38
 14/26 anonim ***** válasza:
70%

Mármint mi?

Az,hogy képtelen vagy értemesen egy mondatot megfogalmazni de jár a pofád,hogy nem sikerül kint semmi?

Ez a tipikus magyar inkább.

Sok buta kimegy külföldre szégyeníteni minket aztán magyarul sem tudsz három mondatot értelmesen megfogalmazni.

Nem válaszoltál a kérdésemre sem.

Milyen jogi része érdekel?

Ti hoztatok egy döntést és kimentetek.

Ott éltek ismerősötöknél.

Nem értem,hogy egyáltalán munka nélkül minek indultatok ki?

Én anno munkára mentem ki ami a németem miatt nem sikerült így elküldtek.

2 hét alatt találtam magamnak munkát minden segítség nélkül és 1 hónap múlva már saját szobát béreltem.

Azóta leraktam a C1-es német nyelvvizsgát és irodában dolgozom.

Nem értem neked mi a bajod.

2022. aug. 17. 14:39
 15/26 A kérdező kommentje:

15-ös ėrtem,nagyon okos, ügyes,kedves ember vagy.

Nem is vitatkozom veled, igazad van.

nyugika 😘

2022. aug. 17. 14:47
 16/26 anonim ***** válasza:
44%

Addig is tanuljatok nyelvet, majd gyakoroljátok azzal a személlyel akivel kint vagytok.

Próbáljatok meg kisebb boltba vásárolni ahol kevesebben vannak,ott az eladóval próbálj meg kommunikálni németül.

Esetleg ha akartok spórolni, nem akarjátok elkölteni a maradék pénzeteket kajára, akkor mennyetek el üveget keresni, aztán ha találtok visszaválthatós üveget váltsátok be,ebből tudtok venni kaját, lehet hogy butaság de szerintem érdemes megpróbálni ha már úgy is ott vagytok.

Hétköznapi németek is szoktak üvegeket gyújtani,olyan embereket is láttam akiről nem is hitte volna az ember.

Sajnos erre semmilyen jogi dolgot nem tudok amit az ismerősötök csinál veletek.

2022. aug. 17. 14:47
 17/26 A kérdező kommentje:

17-Es köszönöm a tanàcsot, semmi baj a szàndėk a fontoss, rendben utànna nėzek :) mert nem vagyok fėlös típus, beszėltem vele, remėlem megėrtette, amint talpra àllunk, soha többet nem hagyatkozom màsra.

De sajnos egy kezdö löket fog kelleni :) nem baj a jò oldalàt nėzem, kitartòbb, ės tùl ėlöbb leszek mėgjobban, ami nem öl meg csak megerösít, legyen szėp napod.

Akik meg nekem àlltak magukat minösítik, okoskodni, egymàs helyesíràsàba ės lehülyėzėse a legkönnyebb. Szànalmas, nyilvàn 5 diplomàs emberek ezek.

2022. aug. 17. 14:55
 18/26 anonim ***** válasza:
70%
Itt nem arról van szó,hogy okoskodtam hanem arról,hogy bazi felelőtlen ember vagy aki a semmibe kimegy minden nélkül.
2022. aug. 17. 15:00
 19/26 anonim ***** válasza:
21%

#18 Szívesen.

Schön tag - szép napot. 🙂

#19 Erről mostmár kár beszélni, már kint vannak, szerintem már ő is tudja, legközelebb biztosan máshogy lesz.

2022. aug. 17. 15:06
 20/26 anonim ***** válasza:
70%

Az schönen Tag lesz….

Nyilván csak ne másokat okoljon a saját szerencsétlensége miatt.

2022. aug. 17. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!