Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Csak én érzem azt, hogy soha...

Csak én érzem azt, hogy soha nem lesz saját lakásom?

Figyelt kérdés

Nem vagyok programozó, se mérnök, viszonylag jól keresek (nettó 400 ezer forintot), amiből havi 100-150 ezer forintot a kiadásoktól függően félre tudok rakni, viszont, ami szerintem elég jónak számít ahhoz képest, hogy az emberek nagy része mennyit tud félretenni egy hónapban.

Mégis ahhoz, hogy egy garzon panelt megtudjak venni, 8-10 év kéne kb ahhoz is, hogy az önerőt összegyűjtsem hozzá, és ehhez az is kell, hogy 8-10 év alatt ne dráguljanak tovább az ingatlanok.

Nagyon elvagyok keseredve ettől, ráadásul ez csak egy sima garzon lenne, arról nem is álmodozom, hogy valami nagyobb lakást tudjak venni.

Arra nem játszok, hogy majd amikor a szüleim meghalnak, akkor örökölni fogok, mert azt szeretném, hogy még nagyon sokáig éljenek.

Picit szar belegondolni, hogy teljesen esélytelen szinte saját lakáshoz jutni, miközben a kínai fószer, akitől a jelenlegi lakást bérlem a 7.-ik lakását vette meg, (felajánlotta, hogy átköltözhetek oda mert az nagyobb) régen is ilyen nehéz volt?

2022. aug. 15. 14:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Lakást az ember a párjával vesz és nem egyedül.

Mi tart vissza hogy átképezd magad, mellékest vállalj meló után, jobb állást keress? miért nem beszélgetsz a kínai csávóval, hogy ő hogy csinálja ezt , hogy kezdte?

Az átlagember legnagyobb kiadása az élete során a lakás/ház. Miért is akarod te letudni 5 év alatt? Szomszédunk 35 évre vett fel hitelt.

2022. aug. 15. 18:50
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
30 évesen vagyok ebben a helyzetben 500 ezres fizetéssel, a belem kidolgozva.
2022. aug. 16. 01:03
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

"Lakást az ember a párjával vesz és nem egyedül."

És ha sosem lesz párja? Mert nem lesz ám mindenkinek. Akkor mit csináljon? Költözzön össze kényszerből valakivel? Vagy hogy gondoltad, hogyan éljen?

2022. aug. 16. 07:30
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Azok is szeretnének lakni valahol, akiknek nincs párja.

Másrészt nekem van, mindketten átlag felett keresünk, és még így se tudunk venni, nem hogy 5 év de 30 alatt se. (Ami azt jelenti, hogy 60 éves korunkig).

2022. aug. 16. 07:56
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkorom óta lakásra gyűjtöttem. Mindent félretettem. 35 évesen tudtam venni egy kétszobás lakást. (Legalább nem panel)
2022. aug. 19. 23:57
 16/17 anonim válasza:

1 milliót keres a párom és nem tudunk félretenni érdemben pénzt. Én nem dolgozom, egy betegség miatt, az össz bevetelem 50 ezer Ft. Az albi 260 ezer rezsivel együtt, sajnos egy nagyon kurrens helyen élünk, ahol sok a munka és a lakás valamint az albérlet árak az egekben vannak. Mire mindent kifizetunk hát ha egyáltalán nem megyünk sehova, nem eszünk étteremben, mekiben vagy egy lángost valahol akkor talán 200at félre tudunk tenni, na de azzal mire megy az ember. Segítségünk nincs, semmit nem fogunk orokolni, van egy gyerek rá is borzasztó sokat kell költeni, van egy autó is az is csak eszi a pénzt.

Soha nem lesz saját lakásunk. Az önerőt se tudjuk összerakni jah és most előrukkolt a kedves kormány a csok plusszal, és meglévő gyerekre nem jár. Marad az albi..

2023. okt. 27. 09:15
 17/17 anonim ***** válasza:

Talán dolgozni kéne, nem csak élősködni, mucus.

2023. okt. 27. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!