Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Fenyegetnek, nem tudom mi a...

Fenyegetnek, nem tudom mi a jó megoldás, mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Pár hete este beugrottam az egyik kocsmába meginni pár felest meg bort, majd hívtam egy taxit a kocsmától kicsit távolabb. Arrafelé van egy buszmegálló ami mellett elmentem, láttam is hogy 2 c típusú ember ül ott, majd mikor elhaladtam az egyik oda is ordibált nekem valamit, majd nem sokkal utánam jöttek. Az egyiket megismertem, ott lakik tőlem 2 utcával arrébb, tudtam róla, hogy rengeteget drogozik meg verekszik, akkor tudtam hogy baj lesz, próbáltam beszéddel lerendezni de nem ment. Cigit kértek, nem volt nálam, akkor elkezdett mind a kettő egyszerre ütni, majd mikor már a földön voltam rugdostak is, utána elfutottak. Majd kihívtam a rendőröket, elmondtam nekik mindent, azóta meg őket is kihallgatták. Azóta kapom a fenyegetéseket, hogy annyiszor fogja ezt megcsinálni amíg nem vonom vissza a feljelentést. Nem képes felfogni a buta agyával, hogy a garázdaságot nem lehet visszavonni, nem tőlem függ. Nem is az emberke a baj, mert nem félek tőle, csakhogy azóta szólt az egyik rokonának, aki elvileg valami nagy dílernek vagy nem tudom kinek az egyik társa, és már vele fenyegetőzik. Attól félek, hogy egyszer ő fog elém jönni.

2022. aug. 13. 19:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha súlyos a helyzet, akkor Betyársereg, vagy MÖM.
2022. aug. 14. 21:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szólj a rendőrségnek. Te jó ég komolyan hiszel nekik? Hidd, el ha mindent megmutatsz a rendőrségnek, akkor távoltartásit is raknak rá. Onnantol kezdve azzal bűnt követ el ha a közeledbe megy.

A díler haverjaival meg ne foglalkozz, valszeg kamu. Most komolyan, szerinted egy díler, egy komoly bűnöző, piti könnyű testisértéses dolgok miatt fog a rendőrséggel kapcsolatba kerülni.

Mond el a rendőröknek. Fenyegetéssel meg ne foglalkozz. Most komolyan, félelemben akarsz élni? Hogy ez lehet? Meg az?

Nyomj mindent a rendőröknek és akkor leszel biztonságban.

2022. aug. 15. 01:25
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ez egy olyan falu lehet ahol sok a cigány és mindenki ismer mindenkit. Én amúgy el költöznék, nem ez miatt az eset miatt hanem azért mert ezekkel nem lehet együtt élni. Ezek nem valók emberek közé társadalomba. Jellemtelem népség csak a gyengékre mennek rá azt is sokan teszik nem egyedül. Ilyen cigány lakta helyen nem laknek semmi pénzért. Mert mindig lesz velük probléma.
2022. aug. 15. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!